FOLLOWER

11 Februari 2013

Corak | Merah tanda berani

As salam,


Hari ini bersempena dengan tahun baru Cina yang masih lagi hangat dan meriahnya, aye siarkan gambar corak atau design dari koleksi peribadi bertemakan merah.  

Corak-corak yang simple dan ringkas ini adalah hasil kerja tangan aye sepenuhnya direka ketika sedang sibuk dan kalut dengan anak-anak maklumlah cuti sekolah.  


kipas kebahagiaan

kemboja lapan

intan merah delima

merah kemboja

bintang merah lapan

bulatan keemasan

Nama bagi setiap corak tu saja la nak letak macam-macam ikut tema merah.


suka duka pentas dunia

.

4 ulasan:

  1. cantik design merah semua tu....
    kreatif...

    BalasPadam
  2. merah mu barah semangat waja mcm kat lagu patrotik..hihih

    BalasPadam
  3. ewahhh ! cantik !
    tak nak try buat desgin untuk background blog ke ? hehe

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...