FOLLOWER

17 Februari 2013

Interesting People | Terima kasih

As salam,


Menarik sangat ke?  Sungguh-sungguh terharu dan teruja sekali.

bloglist

Mungkin juga sesuatu yang baru ataupun sudah lama diletakkan di situ tetapi aye tak perasan... aye tak sangka pula hingga begitu sekali penghormatan yang diberi.  Terima kasih kepada Aiza , pemilik blog kaitbenangkait.

kaitbenangkait.blogspot.com

Sudah tentu pemiliknya juga seorang yang menarik dan penuh seni.  Kerana bila diihat daripada hasil kerja tangannya berkaitan sulaman benang kait memang cantik-cantik.  Seperti biasalah kan, orang yang suka mengait memang banyak seni dan hatinya halus... betul tak?

Kepada peminat kerja tangan mengait atau adik-adik remaja yang baru nak berjinak dengan dunia kraftangan benang kait, silalah ke blog kaitbenangkait ada beberapa tutorial menarik di situ.


suka duka pentas dunia

.

10 ulasan:

  1. menarik ni dan boleh diterjah ni... ^_^

    BalasPadam
  2. Heee...blog yb mmg dh lama ada dlm list tu..dlm list tu sume blog yg sy suka singgah, yg contentnya menarik bg sy..keep blogging ya.. :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum.

    Terima kasih kerana sudi singgah dan mengucapkan selamat hari lahir kepada saya.

    BalasPadam
  4. kenapa sally baru follow blog ni...? hehehe :P

    BalasPadam
  5. kira best la ni.
    acecece..malu2 pulak

    BalasPadam
  6. Kakpb pun peminat setia kraftangan mcm dia..

    BalasPadam
  7. Tahniah...first time dtg sini.. pasti menarik..

    BalasPadam
  8. first time sampai.. ikut yg baik :)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...