FOLLOWER

30 Mac 2013

Blog dah terasa berat | Jom bagi cadangan!

As salam,



Bila blog terasa berat rasa macam nak buang semuanya kecuali yang wajib.  Rakan blogger pasti perasan kan bila masuk ke blog ni... lambat sangat nak loading... sangkut sana sini.  Aye dah lama perasan tapi tak tahu nak buat macam mana... baru sekarang ada ruang cari peluang.

Sebenarnya saya juga nak keluarkan kawan-kawan yang aye follow.  Maksudnya Bloglist perlu ditapis dan di senarai pendek.

Jadi, kepada Rakan Blogger yang baik hati dan hebat-hebat mohon bagi cadangan apa yang patut di buat.

Terima kasih.

p/s:  nak berkejar ke Seri Manjung pula nih... ada kenduri kahwin.  Nak pilih baju warna apa eh? fikir2

blog kini terasa berat
idea pula semakin sarat
umpama terpijak paku berkarat
semakin lama semakin pekat


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...