FOLLOWER

7 Mac 2013

Hidup Skema

As salam,


ini bukan cermin mata saya!

Hidup skema.  Itulah kejadian setiap hari, apa saja yang berlaku semuanya skema. 

Bila bos marah, muka kita masam mencuka.  Bila bos puji mulalah senyum lebar sampai ke telinga.

Bila sibuk banyak kerja... tak tau nak buat mana satu... sudahnya buat kerja lain.

Bila dah dekat sangat nak submit laporan... barulah nak terhegeh-hegeh buat belek sana belek sini... laporan tak juga siap...

Aduhai hidup ni... kenapalah skema sangat.

Bila dah tak der idea... tulis dalam blog pun mula merapu... merewang entah kemana cari idea cedok sana sini... pas tu buat poyo jer...

apa lagi nak cerita?

1 ulasan:

  1. done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...