FOLLOWER

23 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

As salam,

Apa khabar semua?  Hari ini Alif mewakili ummi hendak mewar-warkan satu giveaway terbebat anjuran bersama Mak Dara dan rakan penajanya.

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 2013 by Mak Dara

Giveaway anjuran Mak Dara yang sangat simple, sempoi dan tak semput untuk disertai oleh semua rakan Bloggers.  

Giveaway ini gah dengan 56 hadiah yang telah ditaja oleh 30 orang penaja, iaitu:


SENARAI SPONSOR & HADIAH

#1 Sheila Salim topup RM3, topup RM5 
#2Mrs Velentine -  Bloglist
#3 PuanGojes - 2 X DiGi TOPUP RM5 
#4Mas Zull  - Sebuah Buku/Novel keagamaan
#5 Seneorita Baharin - topup RM3 X 3 Pemenang, Bloglist X 5 Pemenang
#6 Hazman aka species1980 - WANG TUNAI 
#7 Nadia Farahida - Dua Helai Baju Pelplum
# 8 Keyme - Sebuah Buku Resepi Masakan
# 9 mamahannybunny - 1X Whiterning Soap with 24k gold
#10 Si Matatajam - 
surah yassin & Al Mathurat X 2 pemenang
#11 Dayang Deno - Doodle X 1
#12 Aiman Aziz - Blog Review X 3 Pemenang
#13 SuWaRa Entertainment - pen sarawak  X 1 Pemenang, buku keagamaan X 1 Pemenang, bekas perhiasan kaca X 1 Pemenang, 
#14 Beta Kupu - Pure marine collagen X 1 Pemenang
#15 Syida RasyidaReview Blog X 1 Pemenang, Purse X 2 Pemenang
#16 Hana Maroo - Shawl X 1 Pemenang
# 17 Datin Tyka - Buku Motivasi X 1 Pemenang
#18 Shima Mazlan - Pakaian Wanita X 1 Pemenang
#19 Mime MF - pallazo pant  X 1 Pemenang
#20 Zamani Abe - Buku keagamaan "101 Rekreasi Hati" X 1 Pemenang
#21 Mrs Valentine - Bloglist X 5 Pemenang
#22 Normi Nieza - Shawl X 1
#23 Saya Suka Gelak - topup maxis / digi / celcom rm30 x 1 Pemenang
#24 CT CHEERY - Bag Tangan Wanita X 1 Pemenang
#25 ERAY - Top Up RM5 X 1 Pemenang
#26 AYU JEAN - Shawl X 3 Pemenang
#27 Lynn Si Pipi Merah - Shawl X 1 Pemenang
#28 Kesuma Angsana - 2 Key chain istimewa KA, Bloglist X 2 Pemenang, Topup RM 5 X 2 Pemenang
#29 Kyle Kesha - Bloglist X 1, 
#30 Mohd Ridzwan - beberapa souvenir dari Jenama Intel

Tidaklah menjadi satu kemestian pula untuk senaraikan hadiah dan sponsor. Saja nak sumbang link ke blog sponsor... :D
Untuk turut sama memeriahkan lagi giveaway yang dan memang cukup meriah ini, aye tag 3 orang Rakan Blogger untuk menyertai Giveaway ini. Mereka ialah:


Harap-harapnya mereka yang di tag ini sudi menyahut pelawaan tag ini.  :D
Kepada Rakan Blogger yang tidak ditag jangan ambil hati pula yae... anda juga dijemput untuk menyertai giveaway hebat ini... silakan!!


Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


Apa lagi?  Jom sertai sekarang mudah saja.
Copy paste ayat di atas pun tak per...
Mudah dan senang saja.
Jom!!!

12 ulasan:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    Entry paling lengkap antara semua peserta.. Mak sukaaaaaaaaaa.. tenkiuuuuu...

    BalasPadam
  2. Good luck dear!!

    singgah dari GA yg sama

    jemput singgah!!

    http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  4. gud luck...jemput singgah dr segmen y sama
    http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  5. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  6. As salam,

    singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  7. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    BalasPadam
  8. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  9. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    *gambar sape tu? peeweeet comel pulak tu.. hehe. :)

    BalasPadam
  10. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe. ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam
  11. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...