FOLLOWER

9 Mac 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

As salam,






Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com



Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.



Hanya 4 langkah mudah diperlukan :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com

  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.



  5. Pemilihan pemenang :


    1. 10 blog akan dipilih melalui random.org

    2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com

    3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.



    4. tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....



      43 ulasan:

      1. dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

        jemput singgah:

        http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        follower ke 543

        BalasPadam
      2. moga terpilih. saya pun dah join segmen Mia..

        BalasPadam
      3. DARI SEGMEN SAMA :)
        already follow here~
        http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      4. As salam, singgah dr segmen yg sama, jalan2 sini and follow u here :D

        http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      5. Selamat bersegmen ya, YB.
        Ibu singgah dari segmen sama..

        http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      6. Selamat bersegmen ya, YB
        Ibu singgah dari segmen sama..

        http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      7. Singgah dari segmen yang sama. Selamat bersegmen. ^__^

        http://www.ainizakaria.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

        BalasPadam
      8. assalamuaikum...

        singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

        http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      9. cik akak datang follow sini

        http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      10. dari segmen yang sama . :)

        http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      11. Selamat bersegmen :D
        Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

        BalasPadam
      12. done here yop/yong
        http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      13. datang singgah sini
        http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
        dah lama follow blog ni

        BalasPadam
      14. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

        BalasPadam
      15. Selesai BW dan follow,
        t/kasih..

        aynora nur

        BalasPadam
      16. singgah dan follow blog comel ni .jom singgah blog sy :)

        http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      17. Salam perkenalan,

        Kunjung mengunjung amalan mmulia...
        Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)
        http://relakssminda.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      18. dari segmen yg sama
        http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      19. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama ^_^

        http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      20. dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

        http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      21. Salam ziarah Ummi datang singgah..jom ke blog Ummi sambil berpantun :D

        http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      22. hi bw & follow sini dr segmen sama
        http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      23. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

        Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

        Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

        BalasPadam
      24. Salam singgah dari segmen yang sama :)

        http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      25. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
        http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      26. datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...


        http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      27. mselim3 datang sini, dah follow blog nie...datang dari segmen yang sama...if u free follow me...k

        http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      28. mselim3 datang dari segmen yang sama, dah follow blog nie if u free follow me k..

        http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      29. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

        klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
        http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

        BalasPadam
      30. kila dah follow sini

        http://iamkila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      31. dari segmen sama.. done follow sini :)
        http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      32. follow sini, follow back yer ;)
        http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      33. jalan-jalan di pagi hujung minggu ^^

        http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      34. hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #562..jom follow azuria balik :)

        http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      35. salam perkenalan :)

        singgah sini dari segmen yg sama.
        http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        #563

        BalasPadam
      36. dari segmen sama ^^
        http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        Jom join GA gempak yana

        BalasPadam
      37. As salam,

        Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

        http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam
      38. Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
        Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

        http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

        HAPPY BLOGGING :)

        BalasPadam
      39. Assalam..
        husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
        maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
        http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

        BalasPadam

      Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...