FOLLOWER

7 Mei 2013

Jemputan ke Program Team Building

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



sumber
Biasakan dengar atau baca perihal Team Building atau Pembangunan Kumpulan.  Ia merupakan sebahagian daripada program atau aspek penting untuk pembangunan insan dalam sesebuah organisasi.

Nak dipanjangkan cerita lagi, pada hujung minggu lepas aye dapat email jemputan ke Program Team Building.

Sudah agak lama sebenarnya aye tidak mengikuti program Team Building, semenjak bertugas di tempat sekarang.  Kalau tidak silap hitung lebih kurang 5 tahun.  Epppp... jangan silap untuk program Team Building saja tidak termasuk kursus atau program lain.  Lagipun program Team Building ni tak berapa elok sangat ikut selalu nanti cuak pulak.

Program ini bakal di adakan pada 10 - 12 Mei 2013 di Nube Training Centre dan antara objektif program adalah untuk Memupuk semangat kerjasama  dan kesepakatan di kalangan staf, Membangunkan kecemerlangan diri dan kemantapan kerjaya dan Membentuk sikap positif dan menanamkan keyakinan diri.

gambar hiasan

Sesekali elok juga hadir program macam ni, secara tidak langsung dapat mengeratkan ukhuwwah sesama staf dalam satu jabatan.  

Paling bagus sekali dapat mengenali lebih dekat kekuatan yang ada pada setiap rakan sekerja.  

Secara tidak langsung dapat meningatkan prestasi kerja dan semangat juang yang tinggi untuk kecemerlangan kerjaya.



Kalau diikutkan hati tak nak pergi sebab terpaksa tinggalkan permata hati hampir 3 hari.  Tetapi atas dorongan dan pandangan rakan setugas terutama encik suami... maka diringankan juga hati untuk hadir ke program ini.

Lepas ni nak fikir pulak persiapan dan keperluan untuk program berkenaan.  Persiapan fizikal dan mental serta spiritual.

Lain kali lah kongsi persiapan tu ... ini kali baru cerita mengenai jemputan.

Ohhh... semangat !!!!


2 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak, bestnya. sheila tak pernah pergi program team building camni. hehehhee

    BalasPadam
  2. lamanya tak pegi program macam nie... best rasanya

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...