FOLLOWER

17 Oktober 2013

CPUV ketiga dan keempat Oktober 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Sekali lagi terlewat pun tak mengapa.  Biar terlewat dari tidak berbuat apa-apa langsung kan?

Okeylah sekali lagi terlewat mewar-warkan mengenai CPUV bagi bulan Oktober.  Harap-harap Nuffnang dan pengiklan tidak berkecil hati.


Pengiklan kali ini yang memberi ruang iklan dalam CPUV di Nuffnang adalah Project Durian bagi CPUV ketiga dan Nestle Drumstick CPUV keempat.  Masing-masing masih lagi berlangsung (on going).


Berkenaan iklan Project Durian yang mula beroperasi mulai 11 Oktober 2013, aye belum jumpa lagi iklannya menari-nari di blog ini... tetapi point dah bertambah.  Terima kasih kepada kalian yang memberi sokongan... sangat-sangat menghargainya.  Pernah juga cari di Google perkataan Project Durian... dah jumpa tetapi tidak pasti pula adakah projek durian berkenaan yang dimaksudkan.  Okey ... aye rasa perlu tunggu iklan itu menari dan bergedik-gedik dulu di blog ini baru boleh buat cerita... cepatlah timbul!!!

Kembali kepada iklan Nestle Drumstick.  Iklan ini mula beroperasi pada 12 Oktober 2013, ... suka sangat-sangat baru jer menikmatinya bersama anak-anak pada hujung minggu lepas.

Nestle Drumstick - Most Adventurous Challenge.  Iklan dah jumpa di dua tempat... tak sempat nak copy link.  Bila jumpa nanti akan cepat-cepat copy... sabar yer.

Sehingga di sini dulu, terima kasih kepada Nuffnang, Projek Durian dan Nestle Drumstick.  Tidak lupa juga kepada kalian semua yang terus menerus memberi sokongan kepada blog picisan ini...

Selamat maju jaya buat semua.  Terima kasih.


suka duka pentas dunia


5 ulasan:

  1. Alhamdulillah...murah rezeki...

    BalasPadam
  2. alhamdulillah
    tahniah
    moga dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  3. to mama amir,
    Alhamdulillah! rezeki bertambah

    BalasPadam
  4. To Yumida,

    Amin! Terima kasih. semoga dimurahkan rezeki awak juga :D

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum...yang baik,

    Alhamdulilah moga anda terus sukses k..

    mselim3

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...