FOLLOWER

8 Oktober 2013

Selamat hari ulang tahun ke-7 | Muhammad Alif

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Muhammad Alif
Allah selamatkan kamu

Panjang umurnya
Panjang umurnya
Panjang umurnya serta mulia

Biasakan dengan rentetan lagu di atas?  
Itulah antara petikan lagu ditujukan khusus buat Muhammad Alif bin Ahmad Kamal.

Terlambat sikit buat entry untuk Alif hari ini...


Hari ini kan Hari ulang tahun kelahiran Alif yang ke-7.  Baru tujuh tahun umurnya.


Muhammad Alif.  Permintaanya untuk ulang tahun kali ini tidak banyak hanya satu iaitu Nasi Ayam "Chicken Rice Shop".

Boleh lah...nanti kita celebrate kat sana yer... ala dekat depan rumah jew

Mood umi hari ini tak berapa nak menjadi...
Buat entri pun macam hidup segan mati tak mahu..
huhuhuu... memang tak mahu matikan lagi blog nie... 
masih banyak benda yang nak dibuat.

^-^

suka duka pentas dunia


1 ulasan:

  1. Uncle ucapkan Happy Bday dan moga membesar dengan penuh Rahmat dari ALLAH..aminn.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...