FOLLOWER

20 Januari 2013

Tiada lagi berpimpin tangan

As salam,


pegang troli


Tiada maknanya lagi nak berpimpin tangan segala bagai.
Kalau dah mula beranak pinak... bukan kerana tidak bahagia
Haruskan bahagia itu ditafsirkan dengan berpegangan tangan sahaja
Pergi shopping pun bahagia juga kan....
Bila encik suami tolak troli berisi barang-barang dapur, makanya puan isteri pula boleh le sibuk-sibuk window shopping
... sambil lalu saja sebabnya encik suami jalannya laju sangat

Tetapi tidak mengapa bila ada kelapangan akan segera maklumkan kepada encik suami beberapa item yang diimpikan... semoga impian menjadi realiti... ngeee

Encik suami memang sporting sangat...
janji item yang nak dibeli itu memang perlu sangat dan tidak mendatangkan pembaziran... of course tidak!!!
tetapi dengan syarat jugalah... dompetnya penuh dan sarat sangat
al maklumlah encik suami tidak guna kad kredit atau kad debit (biarlah beribu datang beriklan... tidak dilayannya)

Pimpin tangan yer?
Kalau dulu masa wedding boleh le pegang-pegang tangan
sebelum sah nikah idak le nak sentuh-sentuh pun ...DOSA tau!!!
tapi selepas nikah... pegang tangan jugak lagi
tapi bila dah ada anak semakin kurang
FAHAM!!! bukan sebab tak sayang
yang penting tangan anak-anak tu nanti siapa pula nak pegang

dah resam nye begitu
terimalah seadanya

'rumahku syurgaku'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...