FOLLOWER

28 April 2013

Baru guna ubat gigi Colgate Optic White

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Colgate Optic White

Baru guna ubat gigi Colgate Optic White.  Jenuh juga menunggu ketibaannya.  2 minggu lepas baru ternampak di TESCO Seri Iskandar.  Dengan pantas encik suami membelinya.  Terima kasih kepada encik suami di atas keperihatinan serta memahami keperluan si isterinya.



Walaupun sudah beli 2 minggu lepas, baru saja guna minggu lepas disebabkan ubat gigi terdahulu masih ada lagi, kena tunggulah ubat gigi lama habis dulu jika tidak nanti membazir pula.

Baru guna ubat gigi Colgate Optic White minggu lepas.  Kesannya?  Adalah nampak sikit perubahannya.  Memandangkan aye ini antara penggemar kopi itu sebab kot lambat nampak kesannya.  Tunggu lagi seminggu mungkin baru ketara perubahannya.  Agak-agak boleh setanding tak dengan gigi Fazura kita tunggu dan lihat sajalah.

Jom putihkan gigi dan maniskan senyuman! :D

"Biar putih gigi jangan putih mata"


Kumpul dan hafal ilmu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


motif dan corak hiasan


Hafalkanlah ilmu yang telah Anda kumpulkan! Karena orang yang mengumpulkan ilmu namun ia tidak menghafalnya, bagaikan seorang laki-laki yang duduk di depan hidangan, lalu ia mengambil hidangan tersebut sesuap demi sesuap, namun ia lemparkan suapan-suapan itu ke belakang punggungnya. Kapankah Anda akan melihatnya kenyang?
(al-A'masy)


Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

As-Salam


Hari ni nak buat segmen sabtu part #4 
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula
27 April 2013 jam 11.59 PM - 29 April 2013 / 11:59 PM
( 2 hari sahaja )

Syarat :

1. Follow blog  :

2. Like fan page :


 3. Follow G+ kat bawah ni



3. PALING WAJIB copypaste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*


Dah siap? Tinggalkan entry segmen anda di ruangan komen.

Hadiah : 

Top Referral
Topup RM10

Random
Topup RM5 x 9
Topup RM3 x 1

Selamat menjoinkan diri dalam Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4 !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...