FOLLOWER

31 Julai 2013

Wordless Wednesday | Malam Berinai 2 Anak Gadis Menjelang Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Tanpa paluan kompang mahupun renjisan air mawar.  Yang ada hanyalah bunyi bising daun inai ditumbuk dengan alu dan lesung. :D

Malam tadi dengan gigihnya emak dara menginaikan anak gadisnya yang berdua...Entah mana dulu mana kemudian...

Giveaway | Perancangan bulan Ogos 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


header yang pernah bertakhta seketika cuma...

Alhamdulillah blog #yangbaik sudahpun berusia 5 tahun pada tahun ini.  Tarikh yang lengkap tidak dapat diingati kerana beberapa entry awal sekadar percubaan telahpun terpadam... bukan sengaja tetapi dalam proses pembelajaran.  Walaupun demikian blog #yangbaik bukanlah blog pertama aye tetapi blog yang kedua dan ada lagi blog lain yang tidak berapa aktif.

Dipendekkan cerita... ehh panjang sangat ker intro kat atas tu.  Sekadar satu perenggan yang tidak beberapa patah perkataan... tidaklah panjang sangat.

Insya Allah, bersempena usia blog #yangbaik mencecah 5 lima tahun, beberapa perancangan sedang dan sentiasa bermain di kotak akal ini.

Antaranya adalah hendak mengadakan giveaway secara tetap setiap bulan.  Giveaway ini mudah saja dan tidak akan menyusahkan.  Hadiahnya tertakluk kepada budi bicara dan sumber.

Dan berikut adalah antara contoh hadiah giveaway yang bakal diterima.  Ada sesiapa yang berminat?selendang atau shawl


alas meja kait

Buku.  gambar hiasan

cuba teka...gambar apakah ini.

Gambar-gambar di atas atas adalah tertakluk kepada pindaan dan stok semasa atau stok baru.  Atau ada cadangan hadiah lain... akan aye pertimbangkan. :D

Dan yang pasti setiap hadiah bukanlah bahan kitar semula atau barang terpakai sebaliknya didatangkan khusus untuk setiap giveaway. :)

Semoga saya dikuatkan semangat dan dapat melaksanakan perancangan ini dengan teratur dan cantik.

Sekian adanya...

Terima kasih.

Yang rendah tidak semestinya kecil

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Janganlah seorang muslim merendahkan muslim lainnya! Karena sekecil-kecilnya seorang muslim, di sisi Allah adalah besar.
(Khalifah Abu Bakar ash-Shiddiq)^-^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...