FOLLOWER

1 Ogos 2013

Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


TAMAT

Seperti yang telah dijanjikan dalam entry beberapa hari lepas iaitu berkaitan perancangan Ogos 2013, maka dengan ini aye lancarkan Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013.

Bermacam-macam perasaan yang timbul ketika hendak mengadakan giveaway pertama untuk tahun 2013.   Maklumlah ini merupakan kali kedua aye anjurkan.  Giveaway pertama pada dua tahun lepas telahpun terbatal kerana tiada sambutan.  Agak lama juga menyepi sehingga diberi kekuatan dan semangat baru.

Walau apa pun kali ini aye berharap giveaway ini mendapat sambutan.  Hadiahnya akan aye pamerkan dalam masa terdekat.  Biar suspen sikit... 

Diringkaskan cerita, semua orang mempunyai peluang dan peluang itu akan datang setelah mencuba dan menyertai giveaway ini.

Cara untuk menyertai giveaway ini cukup mudah.  Lihat keterangan dan panduan seperti berikut:
  1. Giveaway ini terbuka kepada semua blogger di Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak)
  2. "sertai tapak ini" (Follower)
  3. Klik pada butang 'g+1'  di bawah entry ini. (Pastikan butang g+1 berwarna merah sebagai tanda telah klik)
  4. Promosikan giveaway ini di blog masing-masing... dan pastikan entry berkenaan ditampalkan gambar di atas dan dilink kan ke blog ini.
  5. Tinggalkan komen (ulasan) dan link penyertaan ke ruang komen (ulasan) di entry dalam blog ini.

Pemilihan pemenang dibuat menggunakan khidmat random.org.  Terdapat dua kategori pemenang iaitu pemenang utama dan pemenang hadiah misteri.

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan mulai 1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013 atau mungkin juga akan ditamatkan lebih awal bergantung kepada sambutan.

Giveaway pertama yangbaik Ogos 2013, semoga mendapat sambutan. (^-^)

 ^-^ Senarai Peserta *-*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...