FOLLOWER

17 Ogos 2013

Berani kerana kuasa yang tidak seberapa

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Kalau engkau merasa berkuasa untuk membuat aniaya kepada hamba Allah, ingat pula bahwa Allah lebih berkuasa membalasnya.
 
(Umar Al Khatab)

10 Syawal 1434 aka Hari Raya ke-10

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Agak dah terlalu lama sangat aye dah berkomunikasi dengan pembaca blog ini.  Hanya sempat singgah sekejap dan publish komen serta entry yang sekadarnya.  Langsung tiada komunikasi kan?

Apa apa ajelah. Blog aye memang tidak ramai yang kenal tapi kepada sesiapa yang sudi singgah dan tinggal jejak tu ... terima kasih banyak-banyak.  Jejak yang ditinggalkan kalian telah aye selusuri, ada aye tinggal kan jejak kembali  dan ada aye singgah saje... Sori yer... bukan apa kadang-kadang tak sempat.  Sesekali sempat juga tukar template blog... masih belum berpuas hati lagi neh... nak tukar lagi biar sampai sedap mata memandang...

Dan, hari ini pada hari raya yang ke-10.  Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin atas segala kekasaran bahasa tulisan yang menyinggung perasaan semua.  Masih belum terlewat untuk ucapan keramat itu kan? 



Dah lama simpan gambar (tulisan) di atas tu... simpan dalam draf sebelum hari raya lagi... entah mengapa la pulak tak sempat nak publish... macam-macam alasan kan?

Sekarang memang sibuk sikit dengan aktiviti di pejabat... kadang-kadang terbawa-bawa ke rumah.  Tambahan lagi dengan kerenah anak-anak memang membataskan masa untuk menghasilkan karya.  Bukan tiada idea ... melambak-lambak ...

Kebelakangan ini juga mood nak mengadap notebook dan netbook tidak berapa nak ada.  Sibuk dengan aktiviti keluarga bersama anak-anak.

Sekianlah dulu celoteh pada hari raya ke-10.  Terima kasih .

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2


Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.


Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
3. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...