FOLLOWER

18 Oktober 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

syarat-syarat wajib : 

  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini




CPUV ke lima Oktober 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sekali lagi ... cepat-cepat siapa sedang mencari jam canggih dan menarik yang super sangat-sangat.  Wah wah!! gaya bahasa nampak sungguh caca marba.


Bukan apa dah tak tahu nak tulis macam mana nak buat entry mengenai CPUV ke lima bagi bulan Oktober 2013 iaitu Guess Watches Q4.  

Boleh dikatakan sudah lama juga aye mengikut perkembangan Guess terutamanya jamnya memang dasyat.. tak kiralah harga atau rekabentuk... memang menarik sangat.  Kononya ikuti perkembangan tetapi tidaklah tahu sangat mengenai asal-usul Guess nie... :P



aye suka jam ini nampak cantik bergaya.  Trendy juga :D

Sila klik pada gambar di atas untuk melihat lebih banyak jam dan lokasi yang berdekatan.

Terima kasih Nuffnang dan GUESS.

OH.... ya sudah tentu terima kasih juga kepada anda semua yang sentiasa memberi sokongan.


suka duka pentas dunia


Di antara dua kebaikan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Anak-anak buah hati umi.  Gambar hiasan.


Wahai Anakku, apabila Engkau akan mengerjakan shalat, maka shalatlah seperti shalatnya orang yang akan meninggalkan dunia ini, janganlah Engkau mengira bahwa Engkau akan kembali lagi ke dunia ini. Dan ketahuilah Wahai Anakku, sesungguhnya seorang mukmin itu meninggal dunia diantara dua kebaikan ; kebaikan yang telah ia kerjakan dan kebaikan yang akan ia kerjakan.
(Muadz bin Jabal)



suka duka pentas dunia





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...