FOLLOWER

7 November 2013

CPUV ke tujuh Oktober 2013 vs Pertama November 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segan ada malu pun ada CPUV ke tujuh untuk bulan Oktober 2013 telahpun bermula pada 30 Oktober 2013 tetapi hanya hari ini baru berkesempatan nak buat entry.


CPUV ke tujuh Oktober 2013 |  Sony Xperia Z1

Tiba- tiba.....

Hari ini dah jadi CPUV Pertama November 2013


Apa dah jadi ni encik nuffnang?  Kelmarin lain hari ini dah jadi lain... tukar fikiran ker?  Nak kata bulan Oktober punya dah kredit... tak nampak pulak... Adakah kerana saya terlewat buat entry? atau kerana suka suka jer buat perubahan... bukti ada tu ha...

Walau apapun entry penghargaan tetap juga dikeluarkan sebagai menghargai kerjasama antara Nuffnang dan Sony Xperia Z1.


Untuk rekod, Sony Xperia Z1 atau Sony Xperience Z1 adalah gajet terkini dalam dunia telekomunikasi keluaran Sony.

Terima kasih kepada Nuffnang dan Sony atas kepercayaan dan kesudian menempatkan iklan CPUV di blog ini.  Ayat skema memang tak boleh 'blahhh' tetapi macam terpaksa sebab nak bodek nuffnang kannnn

'Last buat not least' terima kasih tidak terhingga kepada anda semua yang terus memberi sokongan kepada blog ini.


suka duka pentas dunia


Paling baik, ikhlas dan benar

Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Amal yang paling baik adalah yang paling ikhlas dan paling benar. Jika amal itu ikhlas tapi tidak benar, maka tidaklah diterima. Jika amal itu benar tapi tidak ikhlas, juga tidak akan diterima kecuali jika dilakukan secara ikhlas. Ikhlas artinya dilakukan hanya karena Allah. Adapun benar artinya adalah sesuai dengan sunnah (tuntunan dan petunjuk Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam).

(Fudhail bin 'Iyadh)


suka duka pentas dunia

Senarai Kredit CPUV Oktober 2013

Assalamualaikum dan sejahtera


Orang kata barang yang lepas jangan dikenang jika dikenang tentu menangis.

Tetapi entry ini dikeluarkan bukanlah untuk mengenang barang yang lepas tetapi lebih kepada rekod untuk blog ini.

Barang yang dimaksudkan itu adalah beberapa CPUV bulan Oktober telah dikreditkan.  Menunjukkan tempoh kempen iklan CPUV barangan berkenaan telahpun berakhir.  Sayangnya tarikh berakhirnya kempen berkenaan tidak dapat direkodkan di sini kerana telah terlepas.  Jadi, sebagai penutupnya YB keluarkan entry ini sebagai tanda kempen berkenaan telah berakhir.




Berikut adalah antara iklan CPUV bulan Oktober yang telah dikreditkan:

  1. Guess Watches Q4
  2. Project Durian - iklan ni memanglah 'magic' sebabnya sampai sekarang tak tahu rupa bentuknya dan bila masa berjoget kat blog nie.. :P
  3. Sony Nex 5-T 
  4. Transitions Optical
Terima kasih kepada semua pengiklan di atas yang sudi beriklan di blog ini.  Jangan segan-segan lain kali bagi lah projek baik punya... kot-kot tambah bersemangat lagi nak berblogging... (alasan!!!)

Dan sudah semestinya terima kasih kepada anda semua yang sudi singgah dan memeriahkan blog ini.



suka duka pentas dunia



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...