FOLLOWER

1 Disember 2013

Dah faham konsep

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Abid sekarang ni sudah memahami beberapa konsep asas. Antaranya seperti tertera pada gambar di atas.

Bekas tu pemberian MIL semalam. Asalnya berisi gula-gula MIL dapat dari kenduri di kampung. Gula-gula sudahpun diselamat abang dan kakaknya. Tinggal bekas kosong.

Umi saja masukkan kiub kecil dalam bekas tu... datang abid bawa penutup dan ditutupnya. Dah pandai lah ...

Adakah kepandaiannya ada kaitan dengan demamnya 2-3 hari lepas? Umi sendiri tak tahu... yang pastinya orang tua-tua akan mengaitkan demam atau ragam anak kecil ada kaitan dengan sesuatu penambahbaikan seperti nak dapat baju baru, nak berjalan, nak tumbuh gigi, nak bercakap atau paling kuat sangat mitosnya adalah nak dapat adik... ohhhh tidak!!!!

Suka duka pentas dunia

posted from Bloggeroid

Butang Lencana BoBoiBoy Khas dari Musim ke-3 | Solivite

Assalamualaikum dan selamat sejahteraButang di atas adalah koleksi peribadi... baru satu dapat kumpul dan simpan.  Butang ini boleh didapati apabila memberi Solivite.  Terdapat 30 rekabentuk butang dan ianya adalah percuma dengan pembelian minuman sukaramai Solivite.

Untuk rekod butang di atas adalah pemberian rakan sepejabat.  Dah habis diminum air solivite diberinya saya butang ini.  Terima kasih kawan.

Beberapa hari lepas ternampak seperti ada butang yang serupa saiznya di rumah.  Sudah jadi bahan mainan anak-anak.  Agaknya mereka dapat semasa beli solivite dengan ayah kot!!.

Okey... butang ini umi akan simpan dan buat koleksi... baru dapat satu tinggal lagi 29 rekabentuk yang nak kena kumpul... mudah-mudahan berjaya.


Nak dimaklumkan juga siri animasi hebat BoBoiBoy Musim ke-3 akan datang pada Januari 2014.  Intro dan jalan cerita memanglah macam terdesak sangat sebab nak kejar masa nie... 
Idea tak berapa nak jadi tapi nak juga buat cerita.suka duka pentas duniaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...