FOLLOWER

4 Februari 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Assalammualaikum, peace upon you.

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

29 ulasan:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. terima kasih... semoga tuah itu untuk saya :D

      Padam
  3. selamat bersegmen.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih nasz, awak tak join ker ?

      Padam
  4. Semoga berjaya kak. InsyaAllah..nanti nak join juga. ^___^

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih... good luck jua kepada Aini.. :D

      Padam
  5. 5K...Wow! Banyak tuuuu... Semoga berjaya ya! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 5K tu memang banyak... share ramei-ramei... :D

      Padam
  6. dari GA yang sama, datang sinngah sini :) done follow, jemput datang ke teratak kita pula ya :)
    http://www.haneeza.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam
  7. hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    BalasPadam
  8. Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    Goodluck! ^_^

    BalasPadam
  9. salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
    dri GA yg sama
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    good luck!!

    BalasPadam
  10. salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
    dri GA yg sama
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    good luck!!

    BalasPadam
  11. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jemput singgah ke blog saya pula :)

    BalasPadam
  12. Good luck
    singgah sini

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam
  13. Good Luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam
  14. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    BalasPadam
  15. Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam
  16. terima kasih kepada semua yang sudi meninggalkan jejak di sini... untuk pengetahuan semua sekali lagi setting untuk tapak ulasan ini ditukar lagi untuk memudahkan semua pihak.

    BalasPadam
  17. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    BalasPadam
  18. saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam
  19. Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam
  20. Singgah dari GA yg sama..DONE FOLLOW!!Good luck k ^^

    PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY

    BalasPadam
  21. Good Luck !

    http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam
  22. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

    Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

    http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...