FOLLOWER

19 Februari 2014

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan . 

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.

1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .

Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

p/s:  berminat untuk join ??? sila klik SINI.
Terima kasih.


suka duka pentas dunia
yangbaik.blogspot.com



$$$

7 ulasan:

  1. Hmm... menarik ni...

    All the best!

    BalasPadam
  2. salam . thanks sudi join segmen simple ni . btw , tira follow sini sekali ye :)

    BalasPadam
  3. gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
    follow sini jugak ok!

    http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

    BalasPadam
  4. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    BalasPadam
  5. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.
    dah follow awak jugak..
    follow sini jugak ok!
    http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...