FOLLOWER

6 Mac 2014

Kentang berkeju di pagi Khamis

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Dengan gigihnya pagi-pagi lagi mengupas kentang untuk digoreng dan dijadikan Sarapan Pagi yang sungguh berlemak dan berkrim.  Anak-anak suka mak bapa pun suka.

Nak cerita mengenai cheese yang melimpah tu... nanti-nanti la yer.

Tak sempat nak mengarang panjang lebar, pagi ni ada Taklimat Integriti untuk staf pentadbiran.

Sekian adanya.

11 ulasan:

  1. sedap jgk chese..
    chese serbuk la kfc tu..dah jrg kan org jual..

    BalasPadam
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taufiq, ayat ni seperti pernah baca berulang kali dah...

      Padam
  3. Assalamualaikum kak, rajinnya.. alhamdullilah. sodap ni.. cheese tu beli serbuk ke buat sendiri kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sheila, nak merasa kena lah rajin... hehehe
      serbuk cheese tu akak beli.

      Padam
  4. kalo x nak susah-sssusssahh
    beli je kat kfc...

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli kat kfc memang tak susah tapi poket pulak bocor.... :D

      Padam
  5. yummy ^^ teringat cheezy wedges kfc

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ah kannnn... anak2 pun kata macam makan kat kfc jugak :D

      Padam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...