FOLLOWER

13 April 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Hari minggu adalah hari yang sesuai sangat join segmen. Boleh mengisi kekosongan idea dan kemalasan menulis panjang lebar.

Jadi... kebetulan pula Dayang Deno buat segmen.... so dengan suka jiwa Yangbaik join 

Segmen ini dijangka berakhir 1 Mei 2014. 

Sila klik pada banner di atas untuk menyertai. Jom meriahkan segmen adik manis ini. 

Good luck to all.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suka duka pentas dunia
#doauntukMH370




$$$


41 ulasan:

  1. selamat bersegmen kak :) fae pun nak join.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum . wahh seronoknya . . ada segmen . kita pun tak ada idea nak ngapdet ape. . so nk join lah. . . :D

    BalasPadam
  3. gud luck dear......

    Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
    ANDA DI TAG!!! hehe.... SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    BalasPadam
  4. singgah sini dari segmen yg sama ;) follow awak ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Eira datang blogwalking..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  6. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  7. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    BalasPadam
  8. Selamat malam singgah dari segmen yang sama.. follow sini dan salam perkenalan

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  9. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    BalasPadam
  10. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    BalasPadam
  11. Blogwalking sini.Dari segmen Deno
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    selamat bersegmen ye!!

    BalasPadam
  12. slm...Dr segmen yg sama.Gud luck.
    Nway jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    BalasPadam
  13. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    BalasPadam
  14. selamat bersegmen. saya pun join segmen ni. semoga dgn blogwalking ni kita dapat menambah kenalan baru :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  15. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Datang menyibuk kat sini dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html

    BalasPadam
  17. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  18. Salam adik, tumpang lalu dari segmen yang sama :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam


  19. Hi hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

    Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

    BalasPadam
  20. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    BalasPadam
  22. Hi dari segmen yg sama http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.

    BalasPadam
  23. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    BalasPadam
  24. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  25. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    BalasPadam
  26. Assalam.. datang dari segmen yang sama http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    BalasPadam
  27. jalan sini dr sgmn

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  28. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    BalasPadam
  29. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama..dah follow sini =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    BalasPadam
  31. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  32. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    BalasPadam
  33. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    BalasPadam
  34. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    BalasPadam
  35. Assalamualaikum .
    Saya datang singgah
    http://www.milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    BalasPadam
  36. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama :)

    BalasPadam
  37. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    BalasPadam
  38. Hai.. Papaglamz dari
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
    singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...