FOLLOWER

25 Jun 2014

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse


http://dnialicious.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Dnialicious Cake House melancarkan Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways yang akan berlangsung dari 
24 JUN 2014 hingga 7 JULAI 2014. 
Giveaway ni adalah lain dari yang lain kerana para pemenang dipilih mengikut negeri yer^^. 
2 pemenang dari setiap negeri akan dipilih secara random

Klik banner di atas untuk turut serta merebut kueh yang hebat ini. :P

Berikut adalah contoh hadiah yang bakal dimiliki oleh pemenang bertuah.

    

Special price untuk warga Terengganu Kita!

=> Agak-agak la kan... kalau peserta tu berasal dari Terengganu tetapi menetap di negeri lain ... boss ambil kira tak? Sesaja tanya... mana tahu 


1st prize : 2 kotak biskut dan 1 kek lapis( worth RM 70++!)
2nd prize : 1 kotak biskut dan 1 kek lapis(worth RM 40++!)



Negeri-negeri lain jangan risau!!

2 orang dari setiap negeri akan mendapat sekotak biskut raya dari stokis ketuk-ketuk aidilfitri yang bernilai sehingga RM30 setiap seorang.


psst:// kalau penyertaan memberangsangkan boss kata nak bg grand prize kepada pemenang bertuah.. sorang je tau 1 malaysia.. wowwww~ =) suka tau!!!


Selamat maju jaya kepada semua :D



4 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih cik nadrah... dah join ke ga ni...

      Padam
  2. singgah dari giveaway yg same.. btw gud luck and salam kenal..

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...