FOLLOWER

17 Jun 2014

Status Glitterati telah kembali

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Status Glitterati telah kembali


Kan... seperti yang telah diramalkan.
Belum sempat hantar tiket kepada Nuffnang
Status Glitterati telahpun kembali normal
Memang terbaiklah 

Terima kasih kepada rakan blogger sekelian yang telah memberikan sokongan
juga pendapatan 


Untungnya saya ada rakan yang sudi membantu.

Rank dah semakin merosot nie... 
nak mengarang panjang lebar tiada kesempatan plus m**** :P

Terima kasih sekali lagi kepada anda semua yang sudi singgah dan jenguk blog picisan ini.

Kunjungan anda semua amat bermakna kepada blog ini.
Rajin-rajin lah singgah tinggalkan komen sepatah dua kata
Kalau saya tak balas komen jangan ingat saya sombong pula
Saya akan ke blog anda dan tinggalkan komen di sana pula...

Nantikan kemunculan saya pula.

(^-^)

20 ulasan:

  1. Mama dulu selalu kena begitu. Kejap geliteri kejap tak geliteri.. Malas nak layan sangat.. Apapun tahniah ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih mama... nampaknya kes kita seperti sama saja yer :D

      Padam
  2. alhamdulillah..dah boleh kumpul cpuv balik

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu... tak sabar nak kumpul, tetapi cpuv dah slow skit sekarang nie

      Padam
  3. Akak tak letak iklan lain dalam blog ke kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak der la cik akak ... mungkin link ga kot..

      Padam
  4. kdg mood berblog ni ada turun naik kan..:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak stabil mood blogging memang makan masa juga kan??

      Padam
  5. Alhamdulillah dah kembali ..Tahniah tahniah tahniah ..
    Moga lepas ni earning makin naik dan naik lagi ..
    Lya KLIK2 sini jugak ..

    BalasPadam
  6. Cpuv susah nak dapat ada tips tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya tiada tips yang khusus... tetapi rakan blogger yang lain ada la..

      Padam
  7. eh...cam knal je nama dalam gambar tu...hee....btw tahniah..dah jadi glitterati balik ^^ jom cari mood update blog balik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ker... elok juga boleh cam lagik... heheh terima kasih yer

      Padam
  8. Balasan
    1. walaupun biasa tetapi... kurang bagus juga ne..

      Padam
  9. tahniah..terbaik la...nanti boleh share tips nak dapat cpuv lak eh..heheh

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah dan tahniah. insyaAllah rezeki bulan Ramadhan ni.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...