FOLLOWER

22 Julai 2014

Berpeluh di waktu pagi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Pagi-pagi lagi dah bermandi peluh.
Bukan kerana kelas aerobik atau gimrama dan bukan juga kerana mengejar anak-anak.
Berpeluh kerana berkejaran dari bilik mesyuarat ke ofis ambil data dan kembali semula ke bilik mesyuarat.
Hari ini ada mesyuarat penting, bukan hari ini saja mesyuarat tu penting tetapi setiap kali pun penting juga.
Persiapan memang dah ada dari awal tetapi disebabkan kesilapan teknikal kerana mengharapkan isu itu tidak penting dan selalunya dibawa oleh orang lain.
Jadi, disebabkan saya kurang penting untuk berada dalam bilik mesyuarat hari ini, maka saya kenalah berlari balik ke ofis.

Huh!!! memang letih macam bukan bulan puasa.
Puasa juga nie, pagi-pagi tak mengapalah berlari sikit... kalau tengahari sikit minta maaf lah memang tak kan berlari punya... panas!!!

Lambat sikit saya update blog hari ni.

Terima kasih sebab sudi singgah blog picisan ini ... :D

4 ulasan:

  1. sabar je la dugaan pepagi ni..lepas ni rehat ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah dugaan tak kira masa... nak rehat sampai petang nie

      Padam
  2. exercise tu pagi-pagi. hohoho.

    BalasPadam
  3. takpe berpeluh tu petanda sihat..kalau demam of course tak keluar peluh kan..

    Kini Anda Boleh Membeli Sendiri Produk Shaklee Secara Online

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...