FOLLOWER

19 Ogos 2014

Permulaan yang luar dari biasa

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Hari ini... tak tahu macam mana nak mula cerita tetapi memang tak berapa suka kerana siapapun tak suka.

Bukan tidak tahu akan kepentingan memakai tali pinggang keledar, tetapi bila dah nak cepat apa-apapun boleh berlaku.  Biarpun selalunya pakai tiada apa-apa yang berlaku tetapi bila terlepas sekejap saja... dah terkena... memang tak suka tak suka tak suka..

Sekian dulu ... pagi ini hati memang luar biasa dan tak suka sangat.  Musibah ini tak sanggup dikenang bila terkenangkan masih ramai lagi yang terlepas pandang.

Mudah-mudahan kerja hari ini dan kehidupan hari ini berlangsung dengan baik dan mendapat keberkatan dariNya.

4 ulasan:

  1. Sentiasa berwaspada org kata..huhu..

    BalasPadam
  2. MAlang tidak berbau...lalai sejenak mampu mengundang padah. Tapi itu semua ketentuan Allah, pasti ada hikmah disebaliknya.
    Semoga segala urusan anda dipermudahkan...amiin

    BalasPadam
  3. tu la yg saya tak suka bila tak pakai tali pinggang keledar,,
    walaupun dekat jadikan amalan..kalau sy xnk pakai seat blet even nk gi kedai yg dekat ngan rumah pon kdg2 sy rasa malas..
    tapi saya selalu remind diri saya yg iklan anak org ni pegi beli sos tak pakai topi keledear..dekat je kedai ngan rumah.. sejak dari tu saya selalu pakai even dekat.

    Memori terindah: Sesi Mengejar Impian: I'amPossible

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...