FOLLOWER

3 September 2014

September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

KLIK BANNER!

Sudah beberapa hari giveaway ini berlangsung, baru sekarang sempat nak baca dan join Giveaway party yang dianjurkan oleh Iola Caviar.

Nampak macam best dan memang best sangat.  Tengoklah senarai hadiahnya.  

Berikut adalah senarai penaja:

Nazeck Zainal (masukkan dalam bloglist)
Amy Syah (add G+ juga)
YangBaik (add G+ juga)
Kenny (klik tabung-tabung)
Shaa Yuyue
Mellya

Senarai hadiah

topup rm5 (2 pemenang) 
topup rm10 (2 pemenang)
topup rm 5 (enam pemenang) 
sehelai blouse
topup rm5 (4 pemenang) 
tudung ala fareeda (1 pemenang)
sehelai dress (1 pemenang ) 
topup rm 10 (1x) 
topup rm 5 (1x)
1 pewangi kereta 
1 tudung bawal ruffle 
keychain (2x) 
topup rm 10 (2x) 
2x sample perfume grade 5A (2-5ml)
5x diskaun voucher pembelian Rexylla
2x topup rm10
usb card reader
cash RM50

Nampak tak banyakkan hadiahnya... so cepatlah ambil peluang ini untuk klik pada banner di atas dan join Giveaway ini.

Tempoh Giveaway:  1 - 30 September 2014

p/s:  Penaja juga boleh join... jangan tak tau... 
^-^

13 ulasan:

  1. salam...saya pon join giveaway ni jugak..untuk memeriahkan dunia blogging ni...hehe..good luck ye...
    http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih fuzaini... sama2kita meriahkan dunia blogging :-)

      Padam
  2. Hi ... Jalan-jalan dari September Giveaway Party hosted by Iola Caviar ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  3. Salam dan hai :) Singgah dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    BalasPadam
  4. Salam dan hai :) Singgah dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    BalasPadam
  5. Salam dan hai :) Singgah dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    BalasPadam
  6. terima kasih kerana sudi meriahkan giveaway anjuran Iola.
    Tarikh umum pemenang ialah pada 1 Oktober 2014.
    Jom semak senarai peserta dan blogwalking sama-sama :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-september-giveaway.html

    BalasPadam
  7. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...