FOLLOWER

16 Oktober 2014

SEGMEN REVIEW BLOG #1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Review Blog #1

Sudah terpanggil sekali lagi nak join segmen. Kali ini join segmen Review Blog#1 Rrsya. Untung juga join segmen ni, boleh tambah kenalan & Jalan-Jalan Ke Blog peserta. Segmen ini kali pertama yang Rrsya anjurkan, bertujuan untuk review rakan blogger yang join segmen.

Pemilihan pemenang untuk di review blognya akan menggunakan khidmat Random.org. Jika Jumlah Yang Join Tidak Melebihi 50 Orang Rrsya akan review semua peserta. Wah bestnya.


Segmen ini tamat pada 19 Oktober 2014.

Pesanan buat Rrsya, andaikata blog akak terpilih untuk direview... Akak tak kisah kalau nak cerita apa yang suka atau tidak.  Boleh je ceritakan apa yang betul atau tidak.  Kerana melalui review itu kelak akak boleh improve mana patut.

Jemput semua rakan blogger untuk memeriahkan segmen blogger muda ini.  Klik banner di atas.

Terima kasih.


6 ulasan:

  1. Terima Kasih Join :) In Shaa Allah Saya Akan Nyatakan Nanti Ya . .

    BalasPadam
  2. saya dah lama tak join projek2 macam ni..mungkin lepas ni akan join sebab nak bergiat aktif semula macam dlu2... =)

    BalasPadam
  3. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh juga join segmen ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-review-blog-1.html

    BalasPadam
  4. http://loveprettydinda.blogspot.com/2014/10/segmen-review-blog-1.html
    singgah & follow dari segmen yg sama

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen yang sama..

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...