FOLLOWER

1 Disember 2014

Non-Glitterati pulak

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Non-Glitterati pulak 


Orang lain ada Nuffnang, awak pun nak jugak.
Orang lain dapat CPUV, awak pun nak jugak.
Orang lain dapat Glitterati, awak pulak dah bertukar jadi Non-Glitterati.

Status Nuffnang 1 Disember 2014
Entah bila la pulak status Glitterati Nuffnang ni bertukar.
Sedar-sedar jer hari ini 1 Disember 2014, dah jadi NG (Non-Glitterati).
Aduhai Encik Nuffnang, apa lagi masalah dengan sistem kat blog saya ni.
Ker ... sistem crawler kat Nuffnang yang ada masalah..

Maaflah  kalau buat awak... tersinggung.
Tetapi saya terlebih dahulu tersinggung dengan status yang awak berikan...

Nak tulis apa sebagai penutup entri ni... tak kan nak tulis 'terima kasih' pulak kalau dah tak puas hati kan...

Sekian sajalah... kita tunggu dan lihat yer.

5 ulasan:

  1. try la antar Ticket kat nuffnang..tanye kenapa..huhu.

    BalasPadam
  2. Apa sudah jadi ni...cepat hantar tiket pd NN... rugi banyak tu!

    BalasPadam
  3. Nuffnang mmg biadao suka2 nak tukar status Glitterati ^^ pasal apa aku pun tak tahu. Fed up betul dgn Nuffnang ni... sy tak ble nak join blogbuster huhu

    BalasPadam
  4. as salam...sabar...sy biasanya kalu berlaku kes mcm ni akan antar tiket kepada Nuff. nanti dia bgtahu apa yg silap. maybe ada link yg menjurus kpd iklan dari pihak lain. abe kie follows your blog..

    BalasPadam
  5. hehe..
    sbar..
    permainan diorg jer nie..
    ce hantar tikcet..
    kompom setel.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...