FOLLOWER

11 Januari 2014

Makan lewat malam

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Nak kata pengaruh rancangan Supper TV9 tak juga tetapi dari rancangan tu dapat idea nak buat cerita pasal makan lewat malam ni.

Malam-malam sebelum ini bukannya tak pernah makan lewat tetapi jarang-jarang sangat makan lewat malam, atas sebab kesihatan.  Memang tidak elok makan lewat terutama selepas jam 10.00 malam.  Kalau nak makan juga sekadar 3 atau 4 keping biskut tawar cicah teh o.

Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih

Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Assalamualaikum


Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Zara Nurhaidah dan Iluvtour. Siapa yang nak join sila tekan banner di atas :)



suka duka pentas dunia


$

Bagaimana Mahu Bahagia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Pemandangan waktu petang.  Gambar hiasan



Bahagialah orang yang dapat menjadi tuan untuk dirinya, menjadi kusir untuk nafsunya dan menjadi nakhkoda untuk bahtera hidupnya.

(Ali)

Nuffnangers pada hari ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Baru berkesempatan update entri terpanas untuk hari ini.  Pagi tadi tak sempat nak berblogging... sibuk masak untuk anak-anak dan encik suami.  Maklumlah pada hari cuti macam ini bila tiada kerja lebih masa atau tiada aktiviti luar... maka dipenuhkan masa terluang dengan aktiviti masak-masak.

Selepas makan bersama keluarga... keluar 'jalan-jalan' sekejap pusing bandar Seri Iskandar sampai ke Puncak Iskandar... hajat nak tengok perkembangan rumah baru tergendala kerana jalan ke sana belum siap. Masuk pusing-pusing di kawasan perumahan Desa Iskandar, kebanyak rumah di sana adalah dari jenis banglo mewah dan memang besar-besar.  Suka melihat suasana di kawasan berkenaan kerana boleh nampak kelainan dari segi lanskap dan hiasan luar serta reka bentuk rumah yang pelbagai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...