FOLLOWER

19 Januari 2014

19 Januari 2014 | Macam tak best jer

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Nak pergi taman permainan kanak-kanak tak sabar-sabar
Baru sampai dah kata 'tak best'

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum dan selamat sejahteraBersempena dengan ulangtahun kelahirannya pada tahun ini bogger cantik manis Azhafizah menganjurkan Giveaway. Giveaway ini menawarkan hadiah bertemakan kreativiti dan paling menarik setiap peserta akan mendapat kalendar desktop tahun 2014 sebagai wallpaper.  Menarik!

Menariknya tema giveaway ini adalah 'Be Original'.  Yup! bagus sangat sebagai blogger atau apa juga pekerjaan yang kita lakukan jadilah diri sendiri tanpa perlu bergantung kepada orang lain atau terikut-ikut dengan cara orang lain.

Apa yang kita lihat sekeliling kita mungkin akan mempengaruhi perwatakan dan peribadi kita... tetapi janganlah sampai kita terbawa-bawa dengan pembawakan orang lain yang tidak sesuai dengan diri kita. Jadilah diri sendiri.  Kreativiti tidak terhad tetapi perlulah dibatasi dengan moral setempat dan jati diri.

Giveaway Birthday Azhafizah ini berlangsung mulai 13 Januari 2014 hingga 7 Februari 2014.

Jom ramai-ramai turut serta.  Untuk keterangan lanjut sila klik pada banner di atas atau di SINI.suka duka pentas dunia
yangbaik.blogspot.com


$$$

Berlagak dan sombong

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Sesungguhnya orang yang paling aku benci dan paling jauh dariku nanti di hari Kiamat ialah orang yang banyak omong, yang berlagak dalam berbicara, dan orang-orang yang sombong.

(HR Tirmidzi)19 Januari 2014 | Aktiviti sebelumnya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Inilah rupa dari belakang pembantu peribadi blogger yangbaik. hehehe
Tadi dia minta susu... umi minta tunggu sekejap nak siapkan sikit lagi, kalau tinggal nanti umi terlupa nak sambung kat mana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...