FOLLOWER

2 Februari 2014

Mengapa perlu hadir ke Majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Majlis Sepetang Bersama Blogger (#SBB) kembali lagi.  Kali ini pada siri ke-3 setelah tahun 2012 dan tahun 2013, #SBB2014 kembali dengan penaja terbesar iaitu Yeo's.  Sudah tentu ianya menjanjikan kelainan tersendiri dan majlis terhebat buat blogger yang menyertai majlis ini. Sebenarnya YB ketika menulis entri ini terasa sungguh gementar dan teruja sangat. Bagaimana pula dengan kalian semua?

Segmen Jom Beramah Mesra

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

KLIK
BANNER UNTUK JOIN

Saya Nak Tudung Bawal Rose

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Saya Nak Tudung Bawal Roses


Update:
Entri ini asalnya dikeluarkan malam tadi (1/2/2014).  Tetapi disebabkan kealpaan (terlupa) maka terdapat satu syarat telah tertinggal.  Dan hanya baru hari ini perasan... iaitu YB terlupa nak 'share' gambar dari album tudung bawal.  

YB telahpun share gambar tudung dari album yang disebutkan di atas.  Berikut adalah 'print screen' gambar 'sharing' tudung-tudung berkenaan.


Airis 5


Airis 15

Dua jenis tudung yang telah dikongsikan iaitu, Airis 5 dan Airis 15.  Semoga masih belum terlambat.

Jangan terkejut pula.  YB memang tak pakai tudung bawal tetapi sekiranya berjaya, tudung-tudung berkenaan akan dihadiahkan kepada adik-adik atau kawan-kawan yang memakainya.

Untuk makluman semua segmen ini dijangka berakhir hari ini (2/2/2014).  Jika berkesempatan dan masih ada masa sila klik pada banner di atas untuk mendapatkan keterangan seterusnya.

Terima kasih kepada semua di atas sokongan anda.


suka duka pentas dunia
yangbaik.blogspot.com


$$$

Free topup Mini Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Selamat berhujung minggu.

Giveaway lagi?.... Yup seperti biasalah sebagai sokongan kepada Rakan Blogger.  Sementelahan hujung minggu adalah hari untuk santai-santai jadi ambil peluang untuk menyertai giveaway anjuran Cik Akak.

SEGMEN : blogwalking CNY bersama ayuinsyirah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
SEGMEN : blogwalking CNY bersama ayuinsyirah

Malam begini sebelum melelapkan mata... Hujung minggu simpan idea untuk menulis... jadi masa yang ada elok juga ada segmen boleh blogwalking dan kumpul idea lagi....  Dapat juga join segmen anjuran Rakan Blogger ayuinsyirah.  Kebetulan pula namanya hampir sama dengan nama anak aye...suka suka suka! :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...