FOLLOWER

19 Februari 2014

Menilai semula hati dan perasaan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



kesibukan tugas yang kadang-kadang membosankan

Sudah lewat malam begini baru berkesempatan update blog.  Memang agak lewat berbanding sebelum ini masa untuk untuk menulis dalam blog memang awal.  Paling lewatpun biasanya sekitar jam 9.00 malam.  Hampir-hampir juga tadi tidak jadi nak menulis kerana menantikan anak-anak tidur.  Selagi mereka tidak lelap mata jarang sangat dapat menulis dengan tenang.  Bukan kerana gangguan ...

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan . 

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.

1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .

Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

p/s:  berminat untuk join ??? sila klik SINI.
Terima kasih.


suka duka pentas dunia
yangbaik.blogspot.com



$$$

Rabu Tanpa Kata | Mengapa sukar kemaskini blog

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...