FOLLOWER

25 Jun 2014

Rabu Tanpa Kata | Bingkisan hati sempena Ramadhan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Bingkisan Hati Seindah Ramadhan

sumber gambar:  group whatsapp



Rabu Tanpa Kata | Teaser hadiah bersama PhotoGrid

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Teaser hadiah bersama PhotoGrid

Antara hadiah cabutan bertuah???!!!

Ketuk-Ketuk Aidifitri

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Ketuk-Ketuk Aidilfitri(KKA) merupakan satu program pertama di Malaysia yang diasaskan oleh Puan Siti Aisyah Bt Zulkifli Ramond yang merupakan seorang pengarah pemasaran dalam syarikat Farich Holdings Sdn. Bhd. Program ini merupakan hak milik dan diuruskan oleh Farich Holding Sdn. Bhd secara sepenuhnya. Program ini direka untuk memberi peluang niaga kepada setiap individu yang berminat menjadi usahawan terutama usahawan muslim.

KKA mengumpulkan pengeluar-pengeluar 'premium cookies' iaitu pengeluar biskut dan kek lapis terbaik dari seluruh Malaysia yang menggunakan bahan-bahan berkualiti dalam menghasilkan biskut mereka. Biskut-biskut dari seluruh malaysia ini dikumpul di HQ(Farich Holdings Sdn Bhd) untuk dijenamakan dibawah program KKA sebelum diedarkan kepada stokis-stokis di setiap negeri sebelum dijual kepada pelanggan. 

Produk KKA ini adalah 100% keluaran muslim dan mempunyai 20 produk iaitu 18 jenis biskut dan 2 jenis kek lapis kukus yang berkualiti dan beraneka rasa. Setiap jenis dihasilkan dengan bahan-bahan yang berkualiti yang berjenama seperti 'Butter Anchor'. Setiap kotak biskut mempunyai 36 keping hingga 60 keping biskut bergantung kepada jenis. 

Senarai jenis dan harga  biskut dan kek lapis boleh dilihat pada katalog dibawah;





Anda boleh dapatkan biskut raya "Premium Cookies Ketuk-Ketuk Aidilfitri' daripada stokis dan agen berhampiran anda.


**tempahan produk-produk KKA akan ditutup selepas minggu pertama puasa 2014**

**update terbaru senarai agen sila ke D'nialiciousBlog**




Rabu Tanpa Kata | Hadiah Misteri

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Hadiah Misteri !!!

Rantai kunci dan keronsang 'felt'.  Terima kasih!!!
Misteri kerana tidak diketahui 5w1h 
Adakah anda ???

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse


http://dnialicious.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

Dnialicious Cake House melancarkan Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways yang akan berlangsung dari 
24 JUN 2014 hingga 7 JULAI 2014. 
Giveaway ni adalah lain dari yang lain kerana para pemenang dipilih mengikut negeri yer^^. 
2 pemenang dari setiap negeri akan dipilih secara random

Klik banner di atas untuk turut serta merebut kueh yang hebat ini. :P

Berikut adalah contoh hadiah yang bakal dimiliki oleh pemenang bertuah.

    

Special price untuk warga Terengganu Kita!

=> Agak-agak la kan... kalau peserta tu berasal dari Terengganu tetapi menetap di negeri lain ... boss ambil kira tak? Sesaja tanya... mana tahu 


1st prize : 2 kotak biskut dan 1 kek lapis( worth RM 70++!)
2nd prize : 1 kotak biskut dan 1 kek lapis(worth RM 40++!)



Negeri-negeri lain jangan risau!!

2 orang dari setiap negeri akan mendapat sekotak biskut raya dari stokis ketuk-ketuk aidilfitri yang bernilai sehingga RM30 setiap seorang.


psst:// kalau penyertaan memberangsangkan boss kata nak bg grand prize kepada pemenang bertuah.. sorang je tau 1 malaysia.. wowwww~ =) suka tau!!!


Selamat maju jaya kepada semua :D



Rabu Tanpa Kata | Sindrom Selfie

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



The Selfie Syndrome
#selfie


Rabu Tanpa Kata | Kehadiran insan di sekeliling kita

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sumber gambar:  Group Whatsapp

Terima kasih sahabat (*-*)

Antara catatan berkaitan Jihad

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Corak hiasan

Saya pernah mendengar Abu Abdullah (Imam Ahmad) ketika disebutkan kepadanya tentang jihad melawan musuh Allah, beliau menangis dan berkata: Tidak ada amal kebaikan yang dapat menandingi keutamaan jihad di jalan Allah.   (Al-Fudhail bin Ziyad)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...