FOLLOWER

18 Ogos 2014

Ranking Alexa blog yangbaik pada 18/08/2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Usaha tangga kejayaan.  Dalam dunia blogging begitulah adanya pasang surut dan naik turun ranking alexa.

Oleh kerana hari ini beberapa blogger telah keluarkan entri berkaitan rank alexa untuk blog mereka maka saya juga rasa terpanggil untuk keluarkan entri berkaitan rank alexa di blog yangbaik | suka duka pentas dunia.  Nak kata blog lifestyle boleh juga kan sebab blog ini turut memaparkan suka duka kehidupan dan gaya hidup negatif dan positif.

Global Rank:  370,722
Links in:  245 (telah berubah dari 241 pada minggu lepas)
Rank in Malaysia:  3,399 
Sumber : DI SINI
Rank minggu lepas :  DI SINI

Agaknya bila lah blog ini boleh popular? 

Ada sedikit perubahan dan perubahan ini pastinya meningkatkan semangat saya untuk terus berblogging.



Keputusan untuk hari ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Setiap warna mempunyai maksud dan rasa tersendiri.  
Pilihan di tangan kita untuk memilih yang terbaik untuk kebaikan semua orang.  Gambar hiasan



Hari ini buatlah keputusan untuk melihat kebaikan semua orang.  Sayangi semua orang dan bersyukur dengan apa yang kita ada.  Berhenti daripada menonton berita, drama serta membaca surat khabar yang berunsur negatif. Jadikan kasih sayang fokus kehidupan kita. Lihat bagaimana kehidupan kita akan berubah dari segi kesihatan, ketenangan dan kebahagiaan"


- Prof Dr Muhaya, Refleksi Diri

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur Merchandise Contest

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala_16.html

KLIK BANNER!! CEPAT CEPAT CEPAT

Contest berlangsung mulai 17th August 2014 sehingga 20th August 2014

Sally kena pilih saya sebagai pemenang kerana saya baru nak minat kat CNBLUE.... dan keychain tu cantik sangat dan sesuai sangat dengan saya. 

Ok tak? Ok la...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...