FOLLOWER

1 Oktober 2014

Alexa Rank pada 1 Oktober 2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Hampir sebulan tidak update ranking alexa di blog yangbaik.  Memang nampak naik turun ranking tetapi sungguh tidak sempat nak update entri.  Yang pastinya ranking alexa banyak jatuh daripada naik.  

Tengoklah ranking untuk hari pertama bulan Oktober 2014...


Global Rank:  386,022
Links in:  247
Rank in Malaysia:  3,756
Sumber : DI SINI
Rank lepas :  DI SINI
 

Memang nampak ketara sangat rank dah jatuh.  Trafik pun agak berkurangan kerana kurang update entri dan kurang juga blogwalking.  Namun trafik tetap juga mengalir walaupun perlahan.  

Terima kasih kepada semua yang sudi menyumbang trafik.

(*-*)


Rabu Tanpa Kata | Pemenang Bertuah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Tahniah!
sila hubungi saya di yangbaik3@gmail.com




3000 Followers Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


3000 Followers Giveaway



Klik Banner


Tempoh Giveaway:  1 - 21 Oktober 2014

(^-^)

GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS


Sebagai pembuka bicara untuk bulan Oktober 2014.  Di sini saya nak war-warkan Projek Mega oleh 
Acik.  

Sebelum terlupa, tarikh rasmi akak dilahirkan adalah pada 6 Mei....  Tahun tu ... bukannya nak dirahsiakan tetapi biarlah ia menjadi hak milik peribadi... hehehe

Kenapa mega? Sebab Giveaway ini bermula tahun ini hingga tahun depan, iaitu bermula 1 OKTOBER 2014 - 30 SEPTEMBER 2015. 1 tahun tu...

Untuk Giveaway kali ini Acik nak beri hadiah pada semua rakan-rakan seperjuangan Acik.  Yang paling best sangat-sangat adalah hadiahnya Acik dah tempah dengan sorang member Acik.  Nak tahu juga siapa member-member Acik yang bermurah hati nie... Semoga bertambah murah rezeki mereka.

Walaupun dadiah yang Acik nak bagi ni bukanlah besar sangat, tapi kira berbaloi untuk kenangan dari rakan blogger yang pemurah nie.  

Jadinya, sudilah apa kiranya kita semua pakat ramai-ramai join Projek Mega Acik ni.

Klik banner di atas untuk join giveaway mega nie.

"happy birthday kepada semua"

*-*




Oktober datang lagi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Hari ini sudahpun masuk 1 Oktober 2014.
Blog ini seperti biasa kadang-kadang merangkak kadang-kadang berlari anak.
Seperti biasa juga kematian idea mematikan mood untuk berblogging bilamana akal dan fikiran bercelaru dengan segala macam agenda.
Hidup ini ada ketikanya begitu, pasang surut bersilih ganti.

Aduhai Oktober,
Ku mengharapkan kehadiranmu memberikan seribu kekuatan untuk mengharungi hari-hari yang bakal berlalu.

Oktober,
Datangmu semestinya tiada undangan kerana begitulah rutin saban tahun

Oktober,
Beberapa detik lagi bukti kesibukan datang melanda... sehingga aku seakan tepu berebut waktu.

Semoga Oktober menjanjikan kebaikan dan terlaksana dengan kebaikan juga.

Terima kasih.

~(@^_^@)~
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...