FOLLOWER

21 Oktober 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Segment Blog Review by Sally Samsaiman


Sekarang memang musim join segmen ke?

Ha ah... bila ada rakan blogger anjurkan segmen.  Mana sempat kita join sebagai sokongan dengan rakan blogger.

Tidak ketinggalan sokongan kepada Sally.  Walaupun tak kenal dan tak pernah bersua tetapi blognya sudah lama bertapak dalam bloglist @yangbaik.




Klik banner di atas untuk turut serta.

Segmen ini akan tamat pada 26 Oktober 2014.

Jom kita meriahkan segmen dan berikan sokongan kepada Sally Samsaiman.

Terima kasih semua.


(*-*)



9 Awesome Blogs Of The Month

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


9 Awesome Blogs Of The Month

Hebat kan!

Dapat masuk dalam senarai 9 blog hebat di blog SueAKGoGeous

Itu baru pengenalan kepada tajuk entri ni... belum lagi diputuskan blog mana yang termasuk dalam 9 blog hebat. :P

Okey... memang idea tiada sangat nak mengarang banyak nie... So buat ayat pun tergantung dan sepatah-sepatah.

Jom support SueAKGoGeous.



Segmen ini berlangsung selama 9 hari bermula 21/10/2014 sehingga 29/10/2014.

9 blog bertuah akan dipilih oleh random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30/10/2014 hari Khamis.

Klik banner di atas untuk turut serta dalam perebutan tempat ke senarai 9 blog terhebat...

Terima kasih.

~(^-^)~



Mini Giveaway by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Giveaway by Syira Lokman


Hasrat hati hari ini diteruskan lagi dengan menyertai Mini Giveaway by Syira Lokman.  Kena join juga lah sebab penganjurnya dah datang calling-calling malam tadi.  Eh... bukannya tak nak join, bila rasa tak sempat macam tak dapat nak join tetapi disebabkan panggilan itu... kena sempatkan juga untuk buat entri ni.

Nak cerita panjang lebar memang tak sempat sebab ada 'benda' lain yang nak dikejar. So, layanlah dulu apa yang ada kat sini.


Istimewa untuk anda peserta Mini Giveaway by Syira Lokman.  Hadiah yang disertakan nampak macam hebat-hebat semuanya.  Jom kita tengok

Bloglist Oktober hingga Disember x10 [Syira]
Novel Dia Sahabatku dan Mini Notebook x1 [Hazimah]
Shawl manik juntai x1 [Shalimar]
Slimfast 1 kotak x1[Mira]
Lace handsock x1 [Zuhaira]
Handsock x2 [Liya]
Sophie Magic Pink Cream [Aenoyou]
Blog review x3 [Wani]
Topup RM5 x1 [Miera]
Topup RM10 x2 [Hafizah]
Topup RM5 x3 [Farah]
Topup RM10 x3 [Nia]
Topup RM5 x 2 [Farihan]

Hadiah misteri x2 [Ruqaiyah]

1 TOP REFERRAL
Herbal Blend Multi-Purpose cream shaklee RM27.50 - [Norazua]
Blouse x1 [Maya]

Jom ramai2 memeriahkan Mini Giveaway by Syira Lokman.  Klik Banner di atas untuk turut serta.  
Bak kata penganjur bersama merapatkan ukhwah ^_^

Mula :18 Oktober 2014
Tamat : 23 Oktober 2014 jam 6:00 am

(@-@)
.-



Pemenang Contest Blog comel By: sheda ucu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Pemenang Contest Blog comel By: sheda ucu

Bercerita mengenai berita gembira dalam dunia blogging.

Sungguh benar saya tahu blog saya tidaklah comel mana.  Maklumlah blog mak-mak kan mana nak comel macam blog mereka yang muda belia.  Tapi akak rasa blog akak jer yang tak comel, tak tahu lah pulak blog mak-mak yang lain ... ada ke yang comel?

Akak join contest Blog Comel By: Sheda Ucu sekadar suka-suka dan seperti biasa dapat menambah kenalan dan dapat juga menambah bilangan pengunjung terutama dari kalangan rakan blogger yang comel-comel... terima kasih sudi singgah blog akak tak berapa nak comel nie.



Senarai pemenang telah disiarkan di SINI

Nak dijadikan rezeki akak yang tak comel nie, kebetulan penganjur iaitu Sheda Ucu ada menyediakan kategori hadiah untuk 10 peserta terawal.  Jadi, dapatlah akak merasa juga hadiahnya iaitu review blog.  Ringkas pun tak per... boleh tengok pula apa kata Sheda Ucu mengenai blog akak nie.

Senarai 10 Blog Terawal untuk Review Ringkas By Sheda Ucu

Terima kasih.

Masa untuk muhasabah diri

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Masa untuk muhasabah diri



Having influence is not about elevating self, but about lifting others

Masa yang kita gunakan untuk menilai keburukan orang lain lebih banyak daripada masa untuk menilai keburukan diri sendiri. Na'uzubillah.

Kerapkali terkesan dengan sindirian dan teguran kawan-kawan, terima kasih atas nasihat.  Semoga kita dapat manfaatkan masa yang ada dengan sebaiknya untuk muhasabah diri dan kebaikan diri sendiri.

~(@^_^@)~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...