FOLLOWER

25 Oktober 2014

Ringankan beban urusan orang

Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Barang siapa meringankan beban orang lain di dalam urusan, maka Allah akan meringankan bebannya dunia dan akhirat.

Seperti biasa juga yang dimaksudkan dengan urusan orang lain adalah semestinya berkaitan dengan kebaikan.

posted from Bloggeroid

Senarai Segmen dan Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Senarai Segmen dan Giveaway yang sedang berlangsung di blog yangbaik.


Dapatkan aura dan semangat untuk berblogging.  Jom kita tengok senarai yang ada...
  1. GA 2014 Cik Kumbang | 28.10.14
  2. Segmen Bloglist AdeLine | 30.10.14
  3. GA Mini Tengkubutang bersama EmbunBeautyHouse | 30.10.14
  4. GA by Gobokita | 1.11.14
  5. GA 1st Siti Sab | 3.11.2014
  6. GA by MG | 11.11.14
  7. GA DJH 2014 | 11.11.14
  8. GA by Erza | 15.12.14
  9. Segmen BuatWanita | 30.12.14
  10. GA BIRTHDAY WE ALLS | 30.9.15

Kiranya ada 8 lagi giveaway dan 2 segmen yang sedang berlangsung.  

Hari ini cuti so, tak banyak idea nak menulis kan... So, korang ambillah kesempatan ini untuk menyertai mana-mana event yang sedang berlangsung tu eh...

Klik saja mana-mana link yang ada di atas tu.

Terima kasih semua.


1 Muharram 1436

Assalamualaikum dan Salam Maal Hijrah





Semoga kita berupaya dan berjaya berhijrah ke kehidupan yang lebih baik.





Hari pertama bagi bulan Muharram 1436, Sabtu bersamaan 25 Oktober 2014.

~(@^_^@)~ o (∩ ω ∩) o

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...