FOLLOWER

20 November 2014

Segmen Blogwalking Sampai Penat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking Sampai Penat


Masih lagi menumpang tuah rakan blogger yang rajin anjurkan segmen.

Kali ini segmen blogwalking... sampai penat oleh Anis Nadhilah.   Memang penat la... nak blogwalking bila dah bercampur dengan kesibukan di tempat kerja dan sibuk dengan anak-anak serta urusan keluarga yang lain.

Asyik asyik ayat yang sama.... sebok sebok sebok.  Macamlah orang lain tak sebok kan...

Well,,, itulah resam dunia.  Semua orang dikurniakan masa sama banyak 24 jam, 60 minit, 7 hari seminggu dan 30 hari sebulan...



Suka sangat celoteh panjang lebar... membebel macam mak nenek pulak yer... itulah padahnya, idea tiada tetapi nak menulis sangat...  masa suntuk pun masih lagi ada hati nak berblogging... kannn

Jangan lupa klik banner di atas untuk jooin segmen ni... cepat cepat cepat... 30 November 2014 segmen ni dah tutup yer...

Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang tidak jemu-jemu singgah di blog ini...







1st Segmen Blogwalking By Cik Ash

Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Syarat-syarat penyertaan:

 ♥ Follow blog Cik  Ash ( Wajib! ) *akan di follow back, Follow jugak Blog INI
   Add To Circle Google Plus +Cik Ash ;+ INI



   Like To Facebook Page 




     Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
      Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."
     Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini. 
    Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.

Tarikh Tutup Penyertaan: 30 November 2014

Segmen Blogwalking By DJH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking By DJH


Mencari ruang untuk menjejaki aktiviti rakan blogger, walaupun blog sendiri sukar sangat nak kemaskini.  Ruang untuk diri sendiri semakin sukar diagihkan... Nampaknya sudah tiba masa susun semula jadual kerja dan jadual blogging.

Buat sementara waktu menyertai segmen blogwalking adalah satu cara yang terbaik menumpang trafik dari rakan blogger.


Segmen blogwalking yang menjadi pilihan untuk kali ini adalah anjuran Along Jejaka Hangat.  Dah join segmen ini senang nak blogwalking ke blog rakan peserta.  Dalam sibuk macam ni... semuanya nak kerja mudah jer. :P

Good luck semua. 

Terima kasih.




Perhatian untuk diri sendiri

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Perhatian untuk diri sendiri




Perhatikanlah diri Anda dalam tiga keadaan.

(1) Jika Anda beramal, maka ingatlah pandangan Allah kepadamu,


(2) jika Anda berbicara, maka perhatikanlah pendengaran Allah atas ucapanmu dan



(3) jika Anda diam, maka perhatikanlah pengetahuan Allah tentang dirimu.

(Hatim al-Asham)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...