FOLLOWER

21 November 2014

Baik fikir kata buat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Fikir dan kata baikBermula dengan apa yang kita nampak dan lihat
Seterusnya fikirlah yang baik-baik mengenai apa yang kita nampak
Tugas mulut pula jangan dibiarkan celupar menutur kata. Ucaplah yang baik-baik hasil daripada pemikiran yang bersih lagi baik.
Akhirnya menghasilkan tindakan yang baik. Dan sudah pasti kebaikan itu akan kembali semula kepada kita dalam bentuk yang tidak kita sangka.

Semoga bermanfaat buat saya dan anda semua.

Terima kasih.

~(@^_^@)~

posted from Bloggeroid

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Beba Ifa itulah nama timangan rakan blogger yang menganjurkan segmen pada kali ini. Segmen yang ringkas ini merupakan segmen pertama yang dianjurkan oleh Beba Ifa dan paling bagusnya semua hadiah untuk segmen ini adalah 100% dari Beba Ifa.

Tujuan Beba Ifa menganjurkan segmen ini adalah untuk menghargai rakan followers di blognya.Untuk melengkapkan syarat, saya tag:

2.  Asha Lya

Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan menyertai segmen ini sila klik banner di atas.

GA ini akan tamat pada 30 Disember 2014.

Terima kasih atas perhatian semua.
Segmen Blog Review by Syukurnya Sihat. Com

Assalamualaikum dan selamat sejahteraSegmen Blog Review by Syukurnya Sihat. Com


Sekali lagi entri dibuat sebagai sokongan kepada rakan blogger.  Sebagai sokongan kepada blog rakan blogger yang julung kalinya menganjurkan sebuah segmen yang berjudul Segmen Blog Review By Syukurnya Sihat Dot Com.


Segmen Blog Review By Syukurnya Sihat Dot Com

Untuk makluman dan rekod, blog SyukurnyaSihat ini terhasil dengan usahama sepasang suami isteri yang berkecimpung dengan Shaklee.  Blog Syukurnya Sihat bukan semata-mata untuk mempromosikan produk shaklee tetapi berkongsi info kesihatan, aktiviti, tip pemasaran, blogging dan kerohanian.

Salah seorang penulis blog ini merupakan blogger separuh masa yang aktif menulis blog di NotaMengajarBelajar .  Manakala penulis kedua merupakan seorang pengedar sah shaklee sekitar Pulau Pinang seperti Bukit Mertajam, Permatang Pauh, Seberang Perai dan Seberang Jaya. Berkecimpung dalam dunia blog untuk berkongsi info kesihatan dan pengalaman menggunakan produk shaklee.

Demikianlah serba ringkas pengenalan mengenai blog SyukurnyaSihat.com.

Jangan lupa Segmen Blog Review ini akan tamat pada 27 November 2014.  Untuk turut serta dalam segmen ini sila klik banner di atas.  Anda tidak akan rugi apa-apa.

Terima kasih semua.Usaha bebaskan diri

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Usaha bebaskan diri
corak hiasan


Seorang mukmin hidup di dunia bagaikan seorang tawanan yang sedang berusaha membebaskan dirinya dari penawanan dan ia tidak akan merasa aman kecuali apabila ia telah berjumpa dengan Allah Subhanahu wata'ala

(al-Hasan al-Bashri)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...