FOLLOWER

15 Januari 2015

2014 Year End Blog Giveaway!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


2014 Year End Blog Giveaway!

2014 year end blog giveaway anjuran Lin Handmade Greetings Card  blog kraftangan yang memaparkan kraftangan menggunakan kertas yang menarik.

Banyak kali juga Lin membuat giveaway, biasanya ringkas saja.  Sesiapa yang nak join senang sangat.  Tinggal lagi masa dan minat untuk join giveaway.  Bukan susah, kalau dah malas sangat atau tak sempat sangat tempek banner kat entri kemudian linkkan gambar dengan entri penganjur, tinggalkan komen... dah siap!

Tetapi seboleh-bolehnya buatlah entri panjang sikit sebagai penghargaan kepada penganjur atas peluang yang diberikan kepada kita untuk buat entri.  Untung-untung dapat juga sedikit trafik dari blog penganjur jadilah.

2014 year end blog giveaway berlansung mulai 5 Disember 2014 lagi.  Simpan draf entri punya lah lama tengok-tengok hari ini hari terakhir.  Agaknya masih sempat lagi tak?  

Klik banner di atas untuk menyertai (masih sempat lagi nie), atau paling tidak untuk melihat tutorial kraf dari kertas yang sangat menarik.

Selamat berusaha kepada semua.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...