FOLLOWER

26 Januari 2015

Mini Giveaway By azhafizah.com

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Giveaway By azhafizah.com

Tarikh Tamat : 30 Januari 2015

Pemilihan pemenang : random.org

Hadiah : 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang [seperti dalam gambar banner]

Sample ni boleh digunakan selama seminggu jika digunakan hanya di muka dan 3-4 hari jika digunakan untuk satu badan. Bagi mereka yang ada masalah kulit atau nak mencuba bolehlah join mini giveaway ni. Kalau nak beli satu besar tu rasa macam mahal sikit kan. Apakata cuba sample dulu. Kalau okay boleh terus beli dan mungkin dapat menyelesaikan masalah kulit yang dialami selama ni.
NURRAYSA BEAUTY SOAP : Merawat jerawat, jeragat, kulit berminyak, memudarkan parut, mengecilkan liang pori pada wajah, mencerahkan kulit wajah, membuang sel-sel kulit mati, melembapkan kulit muka, memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman, mengurangkan whitehead & blackhead, merawat eczema, gatal , kurap dan panau, menghilang bau badan.
KANDUNGAN : Glyserin, minyak zaiton extra virgin, herba, susu kambing, collagen
CARA GUNA : Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak. Baby pun boleh guna sebab 100% natural tiada tambahan bahan kimia,ade kelulusan kkm dan buatan muslim
CONTACT : WhatsApp/Telegram 0129072776 (untuk pembelian)
Jom sertai Mini Segmen By azhafizah.com.  Klik banner di atas.

Semoga berjaya!  Terima kasih kepada semua atas sokongan.

.

2 ulasan:

  1. Hi, salam. Jemput join pencarian saya juga :)

    http://insekio.blogspot.com/2015/01/pencarian-bloglist-fi-hifzillah.html

    BalasPadam
  2. Terima Kasih sudi sertai "Mini Giveaway By azhafizah.com"

    Boleh semak senarai peserta di sini
    http://www.azhafizah.com/2015/01/senarai-peserta-mini-giveaway-by-azhafizah-com.html

    Jika tiada sila beritahu ye. All the best!

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...