FOLLOWER

16 Januari 2015

Segmen "Jom Masuk Ke Bloglist Shahril !"

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Lagi sekali join segmen


Entri yang berturutan dengan segmen.

Entri ini sebagai memenuhi undangan dan jemputan dari rakan blogger Shahril.  Bila dah dapat jemputan sibuk macam mana sekali pun kenalah penuhi juga supaya rakan blogger kita tidak berkecil hati.

Betul tak?


Segmen "Jom Masuk Ke Bloglist Shahril !"

Segmen ini akan tamat pada 20 Januari 2015.  Dah tak berapa hari lagi.  Kepada rakan blogger sekelian jom kita berikan sokongan kepada Shahril.   

Semoga cita-cita shahril masuk Universiti tercapai.  Jadi graduan yang berjaya bukan sahaja dengan ilmu dunia tetapi juga ilmu untuk akhirat.

Shahril akan memilih 15 blog secara random untuk memenuhi senarai bloglist shahril yang terbaru. Shahril juga akan masukkan blog korang ke dalam bloglist Shahril selama 3 bulan iaitu dari Januari hingga April.  Untunglah dapat trafik free.

Jom.. klik banner di atas untuk turut serta.


3 ulasan:

  1. Balasan
    1. wardah... okey dah betulkan link kat banner.
      tq

      Padam
  2. welkem :) Wardah dari segmen yang sama! ^_^
    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-masuk-ke-bloglist-shahril.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...