FOLLOWER

2 Februari 2015

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!


Okey... hidup ini mesti sentiasa gembira.
Motif?  
Sekarang masa untuk karang mengarang semakin kurang, jadi ada peluang untuk join giveaway kita ikut saja.  Bukan senang nak perah idea buat giveaway sendiri.
Lantaklah dengan Alexa Rank ke apa ker... memangnya begitu kita buatlah rajin macam mana sekalipun kalau dah dia nak jatuhkan rank blog kita nak buat macam mana lagi. 
Nak cerita pasal rank yang jatuh menjunam tu kat entri lain lah yer... sekarang kita enjoy!!!


GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!



Hadiahnya :
1. blouse satin size L byekinrazalli x 2 pemenang
2. chiffon pant office attire (full lining) x 2 pemenang
3. storage bag x 1 pemenang
4. Tutu skirt beige color x 1 pemenang
5. Topup RM5 x 4 Pemenang
6. RAHSIA  (worth RMxx)
7. RAHSIA  (worth RMxx)
8. RAHSIA   (worth RMxx)

Giveaway ini akan tamat pada 28 FEB 2015

Klik banner di atas untuk turut serta.  Jom!!!

Sekian.

*-*

14 ulasan:

  1. Hai..khaty pon dah join..
    BW sini..semoga berjaya

    BalasPadam
  2. good luck dalam Giveaway By EkinRazalli Worth RM500 To Win! =)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih Kita dari Ga yang sama, datang menyinggah:)
    First GA 2015 (22feb)
    GA by EkinRazalli (28feb)
    IpHone5s GA by SyafiqSpecki

    BalasPadam
  4. PG datang dari segmen yang sama :)
    EkinRazalli GA
    jemput join iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki ni juga ya :)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum, good luck! :D
    Btw, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    BalasPadam
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  7. singgah sini dr GA yg sama, GA By Ekinrazalli semoga berjaya :)

    Jemput singgah ke blog utk ketahui Malaysia Best Blog 2015

    BalasPadam
  8. THANKS FOR JOINING GIVEWAY MG :)
    JUMAAT JGN LUPA CHECK SAPA GRAND WINNER TAU!

    AND KALAU SENANG2 SINGGAH LA BLOG BISNES SHARING MG

    http://ekinrazallibisnes.blogspot.com/2015/03/fat-burner-mega-tko-murah-original.html

    TQ ! :)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...