FOLLOWER

30 Mac 2015

Segmen : Topup Giveaway by SukaGelak

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen : Topup Giveaway by SukaGelak


Hari ini, Isnin. Pada dasarnya tema warna untuk hari Isnin adalah Putih. 

 Bagaimana dengan tema warna kalian pada hari ini? Adakah sama warna putih atau bebas? 
 Hahaha.... suka hati koranglah asalkan korang bahagia dengan pilihan warna yang telah korang pilih.


Kenapa pula saya bebel mengenai tema warna hari ini? 



Sebabnya hari ini saya join Segmen : Topup Giveaway by SukaGelak.  Warna latar untuk banner segmen ini adalah putih... bersih.


Segmen : Topup Giveaway by SukaGelak


Hadiah
Topup RM10 x 3 pemenang.
Topup RM5 x 4 pemenang.

Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org.
Segmen ini tamat 05/04/2015.

Klik banner di atas untuk turut serta.  Mana tahu ada rezeki dapat tambah nilai.  Kalau tak dapat pun tak mengapa, boleh tambah kenalan.

Sekian.   Jom bersegmen kita  (*-*)


9 ulasan:

  1. Singgah dari GA yang sama..
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/04/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen! =)

    Nak menang T-Shirt rekaan khas dari Instashop Kloseteers Apparels oleh Tea Oh Beng tak? Kalau nak, jom join GA jom? Tamat 1 MEI 2015 ni =)

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/03/segmen-first-intro-giveaway-by_31.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum.

    terima kasih sudi join segmen SukaGelak.
    senarai nama peserta dah keluar.
    boleh blogwalk dulu ye :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/04/segmen-tamat-senarai-peserta-segmen.html

    BalasPadam
  4. shad singgah dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/04/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html

    BalasPadam
  5. BW dari segmen sama..

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/03/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html

    BalasPadam
  6. Good luck. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :) http://syaza-applemints.blogspot.com/2015/04/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html

    BalasPadam
  7. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...