FOLLOWER

14 April 2015

Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman


Kalau dah jadi blogger memang lah tak lari dari Giveaway.  Terutama bila tiada idea nak menulis elok sangat lah. 

Memang untungnya dapat join giveaway, selain dari dapat tambah kenalan dari rakan blogger dapat juga tumpang trafik link dari penganjur GA.  Paling untung bila penganjur GA tu ada blog PR yang baik.

Daripada berceloteh panjang lebar pasal GA, jpm kita tengok ada apa dengan Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman.

Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman


Senarai hadiah yang ditawarkan


  1. Wang tunai RM30 [Gnor.gnur]
  2. Wang tunai RM20 [yanayani]
  3. Wang tunai RM20 [yana]
  4. Wang tunai RM10 x3 [Zaidatulazney]
  5. Wang tunai RM10 [Khaty]
  6. Wang tunai RM10 [sitiliza.aufa]
  7. Wang tunai RM10 [ikazulaikha]
  8. 2 dress and 1 bawal ruffle x1 [nurul]
  9. Tudung x1 [embun]
  10. Rempah ayam tandoori x1 [embun]
  11. Tudung bawal sequin x5 [mrspuex] 
  12. Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira.

Giveaway ini tamat pada 16 April 2015

Jom join Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman.  Klik banner di atas untuk join dan berkenalan dengan penganjur.





4 ulasan:

  1. salam singgah dari GA sama . goodluck ! ! :)

    www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-projek-april-by-syira-lokman.html

    BalasPadam
  2. salam..singgah cn.good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-projek-by-syira-lokman.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...