FOLLOWER

21 Mei 2015

Giveaway Pertama Nota dan Kopi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Pertama Nota dan Kopi.  Bukan sekadar giveaway.  Merujuk kepada hadiah yang ditawarkan blogger Nota dan Kopi melalui GA pertama yang dianjurkan.  YB juga peminat kopi dan juga minat kumpul buku resepi.  Sambil menghirup kopi taip entri kat blog dan juga belek-belek buku resepi.

Entahlah apa yang YB taip nie.  Idea menulis sekali lagi tak berapa nak menjadi.  Sebabnya sambil kejar masa nak siapkan kerja sebelum balik.  Suka sangat kan buat dua kerja dalam satu masa.... sambil kerja sambil blogging.  Kononnya nak hilangkan stress.

Kembali kepada giveaway pertama anjuran rakan blogger Nota dan Kopi.

Banner Giveaway Pertama
http://notaibu77.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama.html

Seperti biasa juga pesanan penting ini ditujukan kepada rakan blogger yang berminat nak ikut serta dalam giveaway ini adalah slik klik banner di atas.

Giveawy ini akan tamat pada 31 Mei 2015.  Nampaknya masih ada masa untuk join giveaway ini.

Jom kita raikan rakan blogger kita dengan mengikut Giveaway pertama ini.


Terima kasih kerana sudi baca dan kongsikan entri ini.

8 ulasan:

  1. TQ dear sbb sudi joinn....terharu sgt tauu...:)) btw saya mmg suka tulis nota sambil minum kopi hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2... sokongan sesama rakan blogger. :)

      Padam
  2. Macam menarik dan tertarik nak jointlah
    Mrs.A memang suka kopi pun

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom lah join sama... kita meriahkan lagi GA ni

      Padam
  3. kopi issss gud gud hehehe.. gud luck =)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...