FOLLOWER

5 Mei 2015

PEMENANG GIVEAWAY PERTAMA MERRYFENDY SIMPLE BLOGS

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


PEMENANG GIVEAWAY PERTAMA MERRYFENDY SIMPLE BLOGS


Syukur Alhamdulillah, rezeki berblogging juga bersempena dengan bulan kelahiran.  Sekali lagi terpilih sebagai salah seorang pemenang untuk Giveaway Mudah di MerryFendy Simple Blogs. Giveaway berkenaan telah berlangsung mulai 10 hingga 30 April 2015 dan hanya pada 16 April 2015 baru YangBaik sempat join.

Begitulah resam dunia, ada ketika kita terpilih dan ada ketika peluang itu adalah milik orang lain. Putaran itu sentiasa bertukar dan bersilih ganti.  Walau apapun persahabatan tetap juga penting selain daripada menambah kenalan.  Hadiah itu satu anugerah dan bonus yang hadir bersama rezeki. :D


Senarai Pemenang




Cara pemilihan dan pengumuman pemenang juga ada kejutan. Nak tahu kejutannya kena klik ke gambar di atas.  Mana tak suspennya, bila dilihat sekali lalu tak nampakpun nama blog tetapi bila diteliti baru perasan... Terima kasih Merry Fendy.


Hadiah


Hadiah yang bakal sampai ke muka pintu.  Molek sangat boleh tambah koleksi.  Senang nak berblogging malam-malam, tak perlu buka lampu cerah satu rumah... kan.

Akhir kata, tahniah juga kepada semua rakan blogger yang telah tersenarai sebagai pemenang dan terima kasih kepada Merry Fendy di atas penganjuran Giveaway yang super gojes.

Sekian.

*p/s:  masih ada beberapa entri yang tertangguh.... 

10 ulasan:

  1. wah beznye..rezeki tu..alhamdulillah
    tahniah tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah... terima kasih. Rezeki berbloging tu..

      Padam
  2. Balasan
    1. Ye... syok juga, awak singgah sini. Hehehe

      Padam
  3. tahniah2 kepada pemenang ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah juga kepada awak Montana... terima kasih sudi singgah

      Padam
  4. Balasan
    1. ye... betul2 best... terima kasih yer

      Padam
  5. eh2 tak perasan pun kita pun terpilih jugalah.. heheee jom ke akukaudansesuatu.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo... itu blog awak eh.. tahniah juga kat awak ms keju

      Padam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...