FOLLOWER

8 Mei 2015

SEGMEN MENJELANG RAMADHAN 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


SEGMEN MENJELANG RAMADHAN 2015


Selagi ada segmen, yang mana sempat kita join.  Ada juga segmen yang kita tidak dapat join sebab kita tidak tahu, sedar-sedar dah tamat ada juga segmen yang dah keluar keputusan pemenang... baru tahu jugak pun ada.

Tu lah nak menunjukkan betapalah ramainya rakan blogger kita yang rajin anjurkan segmen.  Bukan susah sangat nak beri sokongan kepada segmen rakan blogger.  Buat entri ringkas jer tak perlu panjang berjela.  Bukan macam contest SEO yang memerlukan kita memerah otak bagai nak cari idea dan karang panjang lebar mengikut kehendak SEO.  

Kan... toksah la pening-pening sangat pasai SEO nie.  Tengok jer segmen ni... bersempena dengan Ramadhan yang bakal tiba.  


Marilah kita tengok apa yang Yaya sediakan untuk segmen pertamanya ini.

Banner Segmen

Segmen Menjelang Ramadan


Seperti biasa untuk lebih maklumat klik banner di atas. Klik jangan tak klik... :P

Kalau tak klik memang rugi, sebab hadiah yang ditawarkan agak lumayan.  Boleh guna untuk pergi solat tarawih atauh simpan untuk raya nanti.  Tengoklah hadiahnya:
1) Hadiah Pertama - Preloved : RM 35 X 10 Pemenang
2) Hadiah Kedua - Selendang Dilara : RM 25 X 20 Pemenang

Ha... macam mana, cepat klik banner di atas.  Segmen akan tamat pada 7 Jun 2015.  

Sama-sama berikan sokongan kepada rakan blogger yang juga usahawanita...gitu!!

Selamat berusaha dan semoga berjaya.

9 ulasan:

  1. DSYS : http://jmbelog.blogspot.com/2015/05/segmen-menjelang-ramadhan-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. o... awak pun join juga... semoga berjaya yer..

      Padam
    2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Padam
  2. Good luck
    Singgah dari GA yang sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-menjelang-ramadhan-2015.html

    BalasPadam
  3. dah ada segmen ramadhan
    beznye
    nak join nanti

    BalasPadam
  4. assalamu`alaikum & selamat pagi...terima kasih & semoga berjaya =)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..
    Good luck..
    Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/05/segmen-menjelang-ramadhan-2015.html

    BalasPadam
  6. Good luck.
    Singgah dari Ga yg sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    BalasPadam
  7. salam..singgh cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/segmen-menjelang-ramadhan-2015.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...