FOLLOWER

26 Jun 2015

GA CINTAN CINTUN by CIKNA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GA CINTAN CINTUN by CIKNA


Cintan cintun. Teringat kisah ketika di bangku sekolah.  Masa tu baru kenal ayat tu.  Tetapi selalunya dikaitkan dengan mee segera CINTAN.  Bulan puasa ni nak tulis mengenai makanan pulak... ohh tidak!!  Zaman sekolah dulu cikgu selalu pesan "jangan suka sangat nak bercintan cintun, tumpukan pada pelajaran".  Betul tu kan?  Masa sekolah belajar lah jangan nak cintan cintun bagai pulak.  Yang penting pelajaran.

Ahkak merepek ehh di bulan puasa nie?  Bukanlah, itu ayat selingan bagi meraikan giveaway rakan blogger Cikna136.  Dah tajuk GA dieja begitu maka kita buatlah intro sikit mengenai tajuk nya.  Itu bukan merapu kan?

Yelah... jom kita tengok apa yang Cikna136 tawarkan untuk Giveaway Cintan Cintun.


Banner Giveaway Cintan Cintun


Hadiah yang ditawarkan

  1. 10 x bloglist bride2be 15/16 selama setahun(selagi korang follow blog ni)
  2. 10 x bloglist (boy+girl) selama setahun(selagi korang follow blog ni)
  3. 3 x bookmark lovely theme (boleh request nak bagi kat siapa)
  4. 1 x kad raya home made (Raya Haji)
  5. 1 x sampul raya home made (Raya Haji)
Tempoh giveaway bermula dari 24/6/2015 - 25/7/2015

Apa lagi... jom klik banner di atas untuk menyertai giveway cintan cintun... nak sangatkan bercintan cintun :D

Selamat bercintan cintun !!! 



3 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...