FOLLOWER

6 Jun 2015

Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy.  Bestnya join giveaway lagi.  Kali ini giveaway anjuran Bicara Mummy.  Senang sangat nak join giveaway ini sebabnya Mummy dah siapkan coding dan tinggal nak salin dan tampal jer kat entri.  Kalau rajin sikit tambah ayat sikit macam YB buat nie. Rajin kan??

Tengoklah banner giveaway yang besar gerabak tu... kalau tak nampak saja sangat lah korang nie.

Jom kita tengok apa pula Bicara Mummy mengenai giveaway yang dianjurkan ini.

Giveaway 2015, Jun 2015, Bicara Mummy

GIVEAWAY JUN 2015 OLEH BICARA MUMMY

Sempena bulan ulang tahun perkahwinan ke 3 tahun kami. 

Kami mengadakan simple giveaway yang mudah untuk di menangi. Hanya ikuti syarat Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy :

1) Buat satu blogpost entri 'Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy '

2) Follow / Add :

3. Tinggalkan komen di sini


SENARAI HADIAH :

Wang Tunai RM5 + Slazenger All In One World Wide Universal Adaptor x 1 pemenang 

Wang Tunai RM5 + Tudung Bawal Satin x 1 pemenang

Tudung Bawal Gucci x 1 pemenang

RM10 (wang tunai) x 4 pemenang

Perfume tanpa alkohol yang mampu bertahan 4-5 jam x 1 pemenang

TARIKH GIVEAWAY :
5 JUN  2015 ~ 14 JUN 2015 (11.59 MALAM)

PENGUMUMAN PEMENANG:

19 JUN 2015, JAM : 3 PETANG 

Pemenang akan di pilih melalui random.org dan juga yag telah memenuhi kriteria yang di tetapkan. Semoga berjaya dan terima kasih kerana menyertai  ''Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy '

Jom klik banner di atas.


4 ulasan:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya. Anda peserta yang ke -23. Semoga berjaya ;)

    BalasPadam
  2. Terima kasih kerana menyertai GA saya. Anda peserta yang ke -23. Semoga berjaya ;)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...